ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε σχολεία και τριτοβάθμια ιδρύματα

Στη Φλώρινα την Τρίτη ο Γαβρόγλου

Την Π.Ε. Φλώρινας θα επισκεφθεί την Δευτέρα 20 Μαρτίου ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου. Πρώτος σταθμός της περιοδείας του υπουργού θα είναι το δραστήριο σε προγράμματα και εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες Γυμνάσιο Αμυνταίου ενώ θα επισκεφθεί την Δημόσια βιβλιοθήκη που εγκαινίασε πριν από επτά μήνες ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και που ο ομώνυμος Δήμος προσπαθεί να εντάξει στο δίκτυο δημοτικών βιβλιοθηκών της χώρας.
Gavroglou

Το μεσημέρι ο υπουργός Παιδείας θα επισκεφθεί το 5ο δημοτικό σχολείο όπου συστεγάζεται με το Ειδικό δημοτικό σχολείο για ΑΜΕΑ όπου θα ενημερωθεί για θέματα κοινωνικοποίησης και ένταξης των ατόμων με ειδικές ανάγκες μέσα στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Τα θέματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα συζητηθούν αντίστοιχα τόσο με τον Πρύτανη και τα μέλη της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κατά την διάρκεια της επίσκεψης του υπουργού, στις κτιριακές εγκαταστάσεις της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας και του Τμήματος Εφαρμοσμένων και Εικαστικών τεχνών, όσο και με τον πρόεδρο του και τους καθηγητές του ΤΕΙ κατά την επίσκεψη του στην Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας, Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Η ημερήσια επίσκεψη του υπουργού Παιδείας θα ολοκληρωθεί με συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει στους δημοσιογράφους της περιοχής.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης
09:00-11:30: Γυμνάσιο Αμυνταίου + Βιβλιοθήκη Αμυνταίου
12:O0-13:00: 5ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας
13:15-14:15: Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονία
14:30-15:00:Τμήμα του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας (στη Φλώρινα)
16:00-16:30 Συνέντευξη Τύπου

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.