ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ώρα του Πρωθυπουργού

Στη Βουλή ο Τσίπρας - Απαντά σε ερώτηση για την Υγεία

«Τα χρόνια της κρίσης η δημόσια Υγεία υπέστη μια τρομακτική επίθεση {...} τα κονδύλια για την υγεία αυξήθηκαν για πρώτη φορά επί ημερών της κυβέρνησής μας» δήλωσε εισαγωγικά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, στο πλαίσιο της "Ωρας του Πρωθυπουργού".

«Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να κάνει κάποια πράγματα, αλλά έχει τις αγκυλώσεις ενός αριστερού κόμματος» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησής του προς τον πρωθυπουργό για την Υγεία, στο πλαίσιο της "Ωρας του Πρωθυπουργού".

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απαντάει σε επίκαιρη ερώτηση του Βασίλη Λεβέντη για τον χώρο της υγείας.

Στην ερώτησή του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κάνει λόγο για ασαφείς αλλαγές και καλεί τον πρωθυπουργό να αποσαφηνίσει μεταξύ άλλων:

Αν οι ανασφάλιστοι τυγχάνουν ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης.
Αν οι γιατροί μπορούν να συνταγογραφούν ελεύθερα ή δεσμεύονται με πίνακα φαρμάκων.
Πόσοι από τους αξονικούς τομογράφους που υπάρχουν στα κρατικά νοσοκομεία της χώρας λειτουργούν.
Πόσες κλίνες είναι διαθέσιμες στις μονάδες εντατικής θεραπείας και πόσο καιρό χρειάζεται να είναι στη λίστα αναμονής ο ασθενής.
Αν θα γίνουν προσλήψεις ιατρών που διαθέτουν ιδιωτικά ιατρεία με περιορισμένες ώρες απασχόλησης, για να στελεχώσουν τα δημόσια νοσοκομεία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.