ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Τι είναι αυτό που κάνει τους άντρες να ξενοκοιτάνε

Το ξενοκοίταγμα ένας από τις πιο συνηθισμένες αιτίες ζήλιας σε μία σχέση

Κάνετε μία ήρεμη βόλτα με τον σύντροφό σας και μόλις περνάει μία δίμετρη, αυτός στρίβει αυτομάτως το κεφάλι του και καρφώνεται πάνω της.

Ποια είναι η θέση σας; Να του κάνετε μούτρα; Να μην του μιλάτε για την επόμενη ώρα; Ή απλά να το παίξετε χαλαρές;

Ο άντρας που κοιτάζει άλλες γυναίκες εκτός από εσάς όταν είστε στο πλευρό του απλά θαυμάζει το ωραίο, σπεύδουν να επισημάνουν ειδικοί σε θέματα σχέσεων, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα "Bild".

Οι άνδρες ξενοκοιτάζουν γιατί απλά αυτά είναι τα αντανακλαστικά τους όταν βλέπουν κάτι καλοφτιαγμένο. Δεν σκέφτονται κατ' ανάγκη το σεξ... Αρκεί βέβαια να περιοριστούν σε μία ματιά.

Το ξενοκοίταγμα ένας από τις πιο συνηθισμένες αιτίες ζήλιας σε μία σχέση, όπως αναφέρει βρετανική έρευνα. Όταν οι άνδρες κοιτάζουν άλλη γυναίκα, δεν την συγκρίνουν με αυτή που έχουν δίπλα τους. Απλά θέλουν να την θαυμάσουν. Ο Αμερικανός συγγραφέας, Ντένις Πράγκερ, μελέτησε τα πορίσματα της βρετανικής έρευνας που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το ξενοκοίταγμα των ανδρών είναι η πρώτη αιτία τσακωμού των ζευγαριών στις καλοκαιριές διακοπές.

"Μόλις εμφανιστεί ένα ελκυστικό στοιχείο, οι άντρες θα πρέπει να το κοιτάξουν τουλάχιστον μία φορά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι δυσαρεστημένοι από την υπάρχουσα σχέση τους. Απλά θέλουν να μην τους ξεφεύγει τίποτε ...", σπεύδει να επισημάνει.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.