AUTO - MOTO

Ζήστε νέες εμπειρίες

Το νέο Subaru Forester

Πηγαίνετε σε καινούργια μέρη, ζήστε νέες εμπειρίες. Αυτή είναι η ουσία της περιπέτειας, αυτή είναι και η έμπνευση του ανανεωμένου Forester που είναι έτοιμο να σας ταξιδέψει καλύτερα από ποτέ. Με ασφάλεια που προστατεύει εσάς και την οικογένειά σας, απλόχερη άνεση και ευελιξία για κάθε ένα επιβάτη, σας προτρέπει να μοιραστείτε τις περιπέτειές σας με αυτούς που αγαπάτε. Με δίλιτρο κινητήρα βενζίνης ή diesel. Από 36.190 ευρώ.

Εξελιγμένο για ακόμα καλύτερη οδήγηση και εξοπλισμένο με ανανεωμένη εμφάνιση, μέσα και έξω, το Forester αποδεικνύει τις ικανότητές του ξεπερνώντας τον εαυτό του, και κατακτά τον προορισμό του με την ευελιξία του και την πολυχρηστικότητά του.

Το Forester της Subaru υπέστη ανανέωση με αποτέλεσμα να έχει ορισμένες αισθητικές αλλαγές και βελτιώσεις σε εξοπλισμό, ποιότητα κύλισης και ηχομόνωσης, καθώς και μικροεπεμβάσεις σε ανάρτηση και τιμόνι.

Στο εμπρός μέρος, οι διαφορές εντοπίζονται στην ανασχεδιασμένη μάσκα και τον διαφοροποιημένο προφυλακτήρα, ενώ τα εμπρός φώτα έχουν αποκτήσει περισσότερα LED στοιχεία και διαθέτουν μαύρο πλαίσιο (φόντο). Τα πίσω φώτα πλέον είναι φουλ LED.

Στο εσωτερικό, η Subaru έχει δώσει μεγαλύτερη προσοχή στην ποιότητα των υλικών, ενώ υπάρχουν και νέες διακοσμητικές φάσες σε piano black ή αλουμινίου. Επιπλέον, οι υφασμάτινες και δερμάτινες επενδύσεις που ντύνουν την καμπίνα είναι ανώτερης ποιότητας και το σύστημα πολυμέσων ταχύτερο και με οθόνη αφής υψηλότερης ανάλυσης.

Η Subaru προχώρησε και σε πιο ουσιώδης αλλαγές, ενισχύοντας τα ηχομονωτικά υλικά στον καθρέφτη του κινητήρα και τους θόλους των τροχών, ενώ τοποθετήθηκαν και παχύτερα τζάμια για ακόμα μεγαλύτερη ησυχία στην καμπίνα. Αλλαγές έχει υποστεί και η ανάρτηση, με την Subaru να υποστηρίζει ότι πλέον προσφέρει καλύτερη άνεση σε κακοτράχαλα εδάφη, με το σύστημα διεύθυνσης πλέον να έχει γίνει πιο «γρήγορο» για πιο άμεσες αντιδράσεις εντός δρόμου.

Τέλος, το ανανεωμένο Subaru Forester έχει LED εμπρός φώτα που συνεργάζονται και με το τιμόνι.

Στο ανασχεδιασμένο εσωτερικό του, βρίσκετε κάθε χρήσιμο στοιχείο του εξοπλισμού του Forester προνοητικά τοποθετημένο, ακριβώς εκεί που το χρειάζεστε, όταν το χρειάζεστε. Με υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής, έχει σχεδιαστεί ώστε να κάνει κάθε δουλειά απλούστερη, και την οδήγηση πιο άνετη.

Μπαίνοντας στο αυτοκίνητο δεν σημαίνει ότι τα αφήνετε όλα πίσω. Στην πορεία σας, το Forester σάς κρατά σε επαφή με τα διαθέσιμα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, πλοήγησης και ήχου που μπορείτε να χειριστείτε, είτε με την αφή είτε με τη φωνή σας. Η συνδεσιμότητα του smartphone ή του iPhone σας, σας κρατάνε σε επαφή με τους φίλους και τη μουσική σας.

Ο πίνακας οργάνων του Forester έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πληροφορίες εύκολα και γρήγορα. Το στροφόμετρο και το ταχύμετρο είναι σαφώς ορατά, για να μην παίρνετε συχνά τα μάτια σας από το δρόμο. Κατάλληλα τοποθετημένη στο ταμπλό, η οθόνη πολλαπλών πληροφοριών εμφανίζει τις ζωτικές πληροφορίες του αυτοκινήτου με το πάτημα ενός κουμπιού.

Subaru2

Η τετρακίνηση

Με το πάτημα ενός κουμπιού, το X-Mode παίρνει τον έλεγχο του κινητήρα, της μετάδοσης, του AWD, των φρένων και άλλων λειτουργιών για να σας κινήσει με ασφάλεια και σιγουριά σε κακοτράχαλους δρόμους και σε ολισθηρά οδοστρώματα.

Στις δύσκολες καταβάσεις, ο Έλεγχος Κίνησης σε Κατωφέρεια (Hill Descent Control) σας δίνει σιγουριά στην απότομη κατηφόρα, παρέχοντας σταθερή, ελεγχόμενη ταχύτητα ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε περισσότερο στην οδήγηση του οχήματος και λιγότερο στην πέδηση. Το Forester σχεδιάστηκε για να σας βοηθά να ξεπερνάτε φυσικά εμπόδια όπως βράχους, κορμούς κ.α. που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε, χωρίς να υφίσταται ζημιά ή να ακινητοποιείται. Όσο μεγαλύτερο είναι το εμπόδιο, τόσο μεγαλύτερες είναι οι γωνίες προσέγγισης και διαφυγής που απαιτούνται για την αποφυγή ζημιών στους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες. Η μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος του Forester (22 εκατοστά) μεγιστοποιεί τις γωνίες ράμπας, ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες να έρθει σε επαφή με το εμπόδιο.

Subaru3

Το Forester διαθέτει μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και το πορτ-μπαγκάζ του έχει χωρητικότητα 1.564 lit. Τα πίσω καθίσματα είναι διαιρούμενα και αναδιπλούμενα σε αναλογία 60/40 ενώ οι εκδόσεις Dynamic Navi διαθέτουν ηλεκτρικά συρόμενη πανοραμική ηλιοροφή.

Symmetrical AWD και κινητήρας Subaru BOXER

Το σύστημα Symmetrical AWD, το οποίο περιλαμβάνει και τον κινητήρα SUBARU BOXER με κυλίνδρους σε οριζόντια αντικριστή διάταξη τοποθετημένους κατά μήκος και με συμμετρική μετάδοση και μόνιμη 4-κίνηση, είναι το σύστημα στο οποίο η Subaru επικεντρώθηκε ώστε να προσφέρει ό,τι καλύτερο από άποψη σταθερότητας, ασφάλειας και επιδόσεων στο δρόμο.  Τα χαρακτηριστικά του Κινητήρα BOXER, ο οποίος μπορεί να τοποθετηθεί χαμηλά μέσα στο όχημα, έχουν εξελιχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν το κέντρο βάρους όσο το δυνατόν χαμηλότερα και προς το κέντρο του ίδιου του αυτοκινήτου. Η εξαιρετική απόδοση που εγγυάται η μεγαλύτερη ισορροπία του συστήματος αυτού μαζί με τη μεγάλη πρόσφυση του ΑWD μειώνουν τη βύθιση και την κλίση του αμαξώματος που συμβαίνει στις στροφές και στο φρενάρισμα, παρέχοντας μέγιστη σταθερότητα σε κάθε δύσκολη κατάσταση.  Αποτέλεσμα είναι ένα πλαίσιο χωρίς κραδασμούς και με καλύτερη οδική άνεση, η οποία κάνει το ταξίδι πιο ευχάριστο για όλους τους επιβάτες.

Subaru4

Πηγή: autoliveris.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.