ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Λάθος στο λάθος»

Βρούτσης: Η ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ εκθέτει απόλυτα το υπ. Εργασίας

Ευθύνες στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας επέρριψε ο Γιάννης Βρούτσης με αφορμή την ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ, στην οποία αναφέρει ότι αδυνατεί να υπολογίσει τον ετήσιο συντελεστή μεταβολής μισθών, βάσει του οποίου θα υπολογίζονταν στο εξής και οι νέες συντάξεις, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στον αέρα 130 χιλιάδες νέοι συνταξιούχοι.

«Η σκληρή ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ εκθέτει απολυτά την κ. Αχτσιόγλου και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας… δεν έκαναν τίποτα επί 10 μήνες, τα μπλοκάκια είναι στον αέρα, επικρατεί χάος με τον ΕΦΚΑ, χάθηκαν σημαντικά στοιχεία, έχουν χαθεί ένσημα, ασφαλιστικός χρόνος» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ.

Ο κ. Βρούτσης εξήγγειλε διαρθρωτικές αλλαγές στο νόμο Κατρούγκαλου, δηλώνοντας ότι ως κυβέρνηση η ΝΔ θα μειώσει τους συντελεστές στις ασφαλιστικές εισφορές που τους χαρακτήρισε εξοντωτικούς, καταργώντας τη ρύθμιση για τα μπλοκάκια. «Έχουμε καταθέσει δυο ερωτήσεις στη Βουλή για τα θέματα αυτά, και την άλλη εβδομάδα θα καταθέσουμε νέα επίκαιρη επερώτηση» είπε.

«Η ρύθμιση για τα μπλοκάκια είναι εξοντωτική, λάθος η ρύθμιση, δεύτερο λάθος η νέα ρύθμιση, παράταση… λάθος στο λάθος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.