ΚΟΣΜΟΣ

Μπάρμπρα Στράιζαντ: Η Χίλαρι έχασε τις εκλογές, λόγω σεξισμού

Εξαιτίας του σεξισμού έχασε τις εκλογές η Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με την Μπάρμπρα Στράιζαντ, η οποία υποστήριξε την υποψηφιότητα της Χίλαρι για την προεδρία των ΗΠΑ.

«Οι γυναίκες εξακολουθούν να είναι τόσο υποτιμημένες. Ήταν απίστευτο το να παρακολουθείς τις τελευταίες εκλογές με τη Χίλαρι, μία δυνατή, ισχυρή, μορφωμένη και έμπειρη γυναίκα να θεωρείται ως κάτι διαφορετικό, ως υπερβολικά ελιτίστικη ή υπερβολικά μορφωμένη», δήλωσε στην εκπομπή του Λέναρντ Λοπάτ.

«Είναι πολύ – πολύ περίεργο για μένα και έσπασε η καρδιά μου όταν έχασε. Ο συνδυασμός της δύναμης και της γυναίκας ήταν πάντα ύποπτος. Οι ισχυρές γυναίκες ήταν πάντα ύποπτες... σ’ αυτήν τη χώρα».

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας η Στράιζαντ αφιέρωσε από το χρόνο της σε πολλές εκδηλώσεις για τη συγκέντρωση χρημάτων και συχνά εξέφραζε την αντίθεσή της με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Τη Δευτέρα η Μπάρμπρα Στράιζαντ γιόρτασε τα 75α γενέθλιά της στο Μαλιμπού μαζί με την Σίντι Κρόφορντ, τον Ράντε Γκέρμπερ και τον Πιρς Μπρόσναν, αλλά και με τον Τζον Μάγιερ.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός θα δώσει τον Μάιο δύο συναυλίες με τραγούδια από την τελευταία της δουλειά με τίτλο «Encore: Movie Partners Sing Broadway».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.