LIFESTYLE

Γκαλά στη Νέα Υόρκη για τους 100 "πιο ισχυρούς" για το 2017 του περιοδικού Time

Διασημότητες και προσωπικότητες της επικαιρότητας παραβρέθηκαν στο γκαλά που δόθηκε χθες βράδυ στο Lincoln Center της Νέα Υόρκης για να τιμήσουν τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή του περιοδικού Time για το 2017.
Η ετήσια λίστα, που το περιοδικό δηλώνει ότι "εξερευνά τη διατομή της επιτυχίας και της φήμης", χωρίζεται σε πέντε κατηγορίες --πρωτοπόροι, καλλιτέχνες, ηγέτες, τιτάνες και ινδάλματα.

Μεταξύ αυτών που παραβρέθηκαν στη μεγάλη γιορτή ήταν ο Κόλιν Κάπερνικ, παίκτης του NFL, του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, ο οποίος μονοπώλησε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων μετά την άρνησή του να σηκωθεί και να σταθεί προσοχή κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ πριν από την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη φυλετική ανισότητα και αδικία στη χώρα.

Ανάμεσα στους ισχυρούς από τους 100 του Time που ήταν παρόντες ήταν ο βραβευμένος με 'Οσκαρ κινηματογραφιστής Μπάρι Τζέκινς, οι ηθοποιοί Βαϊόλα Ντέιβις και Ράιαν Ρέινολντς, η δημοσιογράφος Γκρέτσεν Κάρλσον και οι μουσικοί Ντέμι Λοβάτο και Τζον Λέτζεντ, οι οποίοι τραγούδησαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Άλλοι καλεσμένοι που φωτογραφήθηκαν πάνω στο κόκκινο χαλί ήταν οι Τρέβορ Νόα, Ριζ 'Αχμεντ, Λέσλι Τζόουνς, Σάρα Πόλσον, 'Ασλεϊ Γκράχαμ, Μάργκοτ Ρόμπι, Ναόμι Κάμπελ, Λίντσεϊ Βον, Κέιτι Κιούρικ.

Πηγές: Reuters, InStyle, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.