ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ΑΕΚ νίκησε και... καταδίκασε τον Λεβαδειακό

Η ΑΕΚ νίκησε εκτός έδρας με 2-0 τον Λεβαδειακό και τον... έριξε στη Football League.

Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (το ένα αυτογκόλ) η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον Λεβαδειακό στην έδρα του και τον... καταδίκασε σε υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία.

Η ΑΕΚ πήγε στην έδρα του Λεβαδειακού με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού ακολουθεί η κρίσιμη ρεβάνς των ημιτελικών του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ο Λεβαδειακός ήθελε τη νίκη για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες για αποφυγή του υποβιβασμού και είχε τις μεγάλες ευκαιρίες για να την πάρει.

Σε μία από αυτές, στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Καραμπουέ βγήκε στην αντεπίθεση, έδωσε στον αμαρκάριστο Νιας, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Μπάρκα, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε δίπλα απ' το αριστερό δοκάρι του γκολκίπερ της ΑΕΚ.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, πίεσαν για το γκολ, αλλά η Ενωση ήταν αυτή που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 87ο λεπτό, με τον Αραούχο να γράφει το καταδικαστικό για τον Λεβαδειακό 1-0. Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων κι ενώ οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ισοφάριση, το αυτογκόλ του Μουλόπουλου έγραψε το τελικό 2-0 για τους «κιτρινόμαυρους».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Φαράντος): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μεντί, Καραχάλιος, Νιας, Λάτσι, Καραμπουέ, Σουμπίνιο, Τόνι Σίλβα.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Βινίσιους, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Βάργκας, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.