MEDIA

Οι δημιουργοί του «Κοινωνικού Ιατρείου» και του «Διαβάζω για τους Άλλους» στους «Φάρους» του COSMOTE HISTORY

Δύο σπουδαίοι Έλληνες, που προσφέρουν προσωπικό χρόνο και εργασία για να βοηθήσουν τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, ο δημιουργός του «Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου» και η ιδρύτρια του« Διαβάζω για τους Άλλους» είναι τα πρόσωπα του 11ου επεισοδίου της σειράς ντοκιμαντέρ «Φάροι», παραγωγής COSMOTE TV. Το νέο επεισόδιο προβάλλεται την Κυριακή 23 Απριλίου στις 23.00 στο COSMOTE HISTORY.

Ο Γιώργος Βήχας, είναι καρδιολόγος και ομοιοπαθητικός, ενώ έχει ασχοληθεί και με το θέατρο, έχοντας γράψει με μεγάλη επιτυχία θεατρικά έργα για παιδιά. Επίσης, είναι ο άνθρωπος πίσω από το «Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο» στο Ελληνικό, όπου με τη βοήθεια συναδέλφων του, αλλά και πολλών εθελοντών, προσφέρουν καθημερινά ιατρική περίθαλψη σε χιλιάδες ανασφάλιστους και άνεργους συμπολίτες μας.

COSMOTE-HISTORY_ΦΑΡΟΙ_Βήχας-1 COSMOTE-HISTORY_ΦΑΡΟΙ_Σπυριδάκη-1 COSMOTE-HISTORY_ΦΑΡΟΙ_Βήχας-2 COSMOTE-HISTORY_ΦΑΡΟΙ_Σπυριδάκη-2

Η ιδρύτρια του «Διαβάζω για τους Άλλους», Αργυρώ Σπυριδάκη, δημιούργησε μία ομάδα εθελοντών με στόχο να διαβάζει σε ανθρώπους που δεν μπορούν μόνοι τους, εμπνευσμένη από τον φίλο της τον Θοδωρή, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης, αλλά και παρακινημένη από το γεγονός ότι στην Ελλάδα είναι πολύ λίγοι οι τίτλοι των ακουστικών βιβλίων που διατίθενται. Η ομάδα έχει καταφέρει να συσπειρώσει δεκάδες εθελοντές από όλη την Ελλάδα και καθημερινά πραγματοποιεί αναγνώσεις εφημερίδων, περιοδικών, βιβλίων ή και εγκυκλοπαιδειών σε γηροκομεία, νοσοκομεία, ιδρύματα ή ακόμη και σε σπίτια.

Δείτε εδώ το τρέιλερ του 11ου επεισοδίου

Η εκπομπή «Φάροι» προβάλλεται κάθε Κυριακή βράδυ στις 23.00 και σε επόμενη προβολή κάθε Τετάρτη στις 17.00, ενώ είναι διαθέσιμη και on demand, στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Οι «Φάροι» εντάσσονται στο νέο κύκλο πρωτότυπων εκπομπών και σειρών ντοκιμαντέρ παραγωγής COSMOTE TV, που θα κάνουν φέτος πρεμιέρα στο COSMOTE HISTORY.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.