ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μιχάλης Σάλλας: Η προσπάθεια στοχοποίησής μου δεν θα τελεσφορήσει

salas

Για προσπάθεια στοχοποίησής του, η οποία «δεν θα τελεσφορήσει λόγω έλλειψης ζημίας της τράπεζας», κάνει λόγο σε δήλωσή του ο κ.Μιχάλης Σάλλας.

Ειδικότερα, και μετά από πληροφορίες στον Τύπο, σύμφωνα με τις οποίες έχει ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη, για την οποία ο ίδιος δεν έχει λάβει ωστόσο, επισήμως γνώση, ο κ.Σάλλας, δήλωσε:
«Πληροφορήθηκα από τον Τύπο ότι έχει ασκηθεί και σε βάρος μου ποινική δίωξη για ακίνητα που είχε αγοράσει με διαδικασίες τυπικές και διαφανείς η Τράπεζα Πειραιώς το 2006. Με
εξίσου διαφανείς και νόμιμες διαδικασίες πώλησε τα ακίνητα αυτά, δέκα χρόνια μετά στην τιμή που τα είχε αποκτήσει, δηλαδή χωρίς καμία ζημία και μάλιστα αφού εν τω μεταξύ τα
ιδιοχρησιμοποίησε για δέκα χρόνια εγγράφοντας και σημαντικά κέρδη.
Το γεγονός ότι η αγορά των ακινήτων δεν έχει προξενήσει ζημία στην Τράπεζα Πειραιώς έχει επιβεβαιώσει και η Τράπεζα της Ελλάδος σε σχετικό έλεγχό της.
Μολονότι μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχω λάβει επισήμως γνώση της δίωξης και του πορίσματος στο οποίo βασίζεται, δεν θεωρώ τυχαίο το χρόνο άσκησής της αφού συμπίπτει
με την ανακοίνωση των νέων επενδυτικών μου σχεδίων.
Αντιλαμβάνομαι ότι πρόκειται για μία προσπάθεια στοχοποίησής μου, η οποία είμαι βέβαιος πως δεν θα τελεσφορήσει λόγω της έλλειψης ζημίας της Τράπεζας. Λυπάμαι ωστόσο για το
γεγονός πως μαζί μου, αδίκως ταλαιπωρούνται 30 ακόμη άνθρωποι της αγοράς και στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς».

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. freeman 18:27 20/04/2017

  Η Ανακεφαλαιοποίηση-ΔΙΑΣΩΣΗ με Μνηνονιακά Δανεικά , με ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ , ΑΛΛΑ με ΑΠΛΕΣ Μετοχές ΠΟΥ ΘΑ τις κρατάει τι Κράτος (ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ) ώστε κάποτε να τις πουλήσουμε στον όποιον πλειοδότη, σε αξιοπρεπή Χρηματιστηρική Αξία (κατοχυρωμένο ΜΕ ΝΟΜΟ Επί Παπανδρέου ) , ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ του Γ.Παπανδρέου , από τους … Προνομιούχους ΤΣΑΤΣΟΥΣ των Τραπεζιτών (Σαμαρά-Βενιζέλο-Σημίτη) , με ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΊΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΥ 1ου Μνημονίου , την Πολιτική Αστάθεια- Συστημικό Πολιτικό-Κοινωνικό Κίνδυνο που άμεσα διαπίστωσαν οι Αγορές και οδηγηθήκαμε στην κατρακύλα ενός ατέρμονου υφεσιακού σπιράλ χωρίς πάτο .

 2. freeman 18:11 20/04/2017

  σάλα σάλα… μεσ΄ την σάλα ….τα μιλήσατε…να τα πάρεις να τα πάρουν …συμφωνήσατε !
  Φτύνω κατάμουτρα τα τραπεζοεκδιδόμενα εξανδραποδισμένα Δημοσιογραφόσκυλα και τα τραπεζικομπουκωμένα δανειοσυντηρούμενα burdela τους , που αυτο-ονομάζονται στο Ελλαδιστάν ως Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης . ΕXOYN ΒΓΑΛΕΙ τον ΕΝΟΧΟ ΣΚΑΣΜΟ για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ με την παραπάνω Δίωξη , καθώς το διαφημιστικό τραπεζοχρήμα έρεε και ρέει άφθονο για 10ετίες , εξαγοράζοντας συνειδήσεις, δεοντολογίες και αρσενικοθήλυκες «παρθενιές» .
  Τα τραπεζο-κουφάρια , μπορεί να είναι ντενεκέδες άδειοι εδώ και 9 χρόνια , να τα συντηρούμε ANOIKTA όλοι εμείς , εδώ και 9 χρόνια με ανακεφαλαιοποιήσεις με αιματοβαμμένα για 3 επόμενες γενεές δανεικά , ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ-ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΕΞΑΓΟΡΑ … ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ … στα ΄ΕΤΕΡΑ κουφάρια , τα ΜΜΕ , που με την ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΉ προπαγάνδα τους κατάφεραν , οι μεγαλοτραπεζίτες να ΞΕΠΛΥΘΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΆ από το Κακουργηματικό Άγος μιας εγκληματικής κακοδιαχείρισης .
  Τα κουφάρια και οι μαφιόζοι τους , έχουν πιάσει «Ομήρους» τις καταθέσεις μας και εμείς διστάζουμε να τους εξουδετερώσουμε μήπως και κατά λάθος … πετύχουμε τους «Ομήρους» πίσω από τους οποίους κρύβονται …και ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ οι «Ομηροι» είναι ακόμα ζωντανοί . . .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.