ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία

Mπερλουσκόνι: Σωτήρας... αρνιών - Τα φιλοξενεί για να τα σώσει από τη «σφαγή του Πάσχα»

Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποφάσισε «να προσφέρει άσυλο» στη βίλα, λίγο έξω από το Μιλάνο, σε πέντε μικρά αρνιά, για να τα σώσει από τη «σφαγή του Πάσχα».

Ο πρώην «καβαλιέρε» φωτογραφήθηκε με τα αρνάκια στον κήπο της έπαυλης του Σαν Μαρτίνο και αποφάσισε να στηρίξει την εκστρατεία «το Πάσχα διάλεξε τη ζωή, διάλεξε την επιλογή βίγκαν». Στο πλευρό του και η Ναπολιτάνα σύντροφός του Φραντσέσκα Πασκάλε.

Ο Ιταλός μεγιστάνας και πολιτικός ευαισθητοποιήθηκε και αποφάσισε να πάρει μέρος στον φιλοζωικό αυτόν αγώνα, από τη Μικέλα Βιττόρια Μπραμπίλα, στέλεχος του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια και επικεφαλής της Ιταλικής Ένωσης για την Υπεράσπιση των Ζώων και του Περιβάλλοντος. Ο «μίστερ τιβί» δεν δίστασε να παρουσιαστεί μπροστά στους οπερατέρ και στους φωτογράφους με ένα αρνάκι δέκα μόλις ημερών, το οποίο βάπτισε Fiocco di Neve, (Νιφάδα χιονιού) και να του δώσει γάλα με μπιμπερό.

Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός επιθυμεί, με τον τρόπο αυτό, να στείλει το μήνυμα ότι στο πασχαλινό τραπέζι, φέτος, δεν πρόκειται να φάει κρέας, διότι επί της γαστρονομικής παράδοσης, προέχει η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων. Όπως τονίζουν οι παρατηρητές, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι προωθεί, συγχρόνως, και ένα πιο ευαίσθητο προφίλ, μακριά από τις υπερβολές του παρελθόντος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.