ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Να μείνει ζωντανός θέλει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στις 21:00 για δεύτερη φορά την Φερνέρμπαχτσε στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης της Ευρωλίγκας.

Ο Παναθηναϊκός τα έκανε... μούσκεμα στο πρώτο ματς με τη Φενέρ, την Τρίτη, στο κλειστό του ΟΑΚΑ και πέταξε στα σκουπίδια το πλεονέκτημα έδρας που με κόπο απέκτησε στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας. Τίποτα, όμως, δεν έχει χαθεί, αφού οι «πράσινοι» έχουν πολλές ευκαιρίες να διορθώσουν το λάθος τους και να πάρουν αυτοί την πρόκριση για το Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης.

Απόψε στις 21:00 (Novasports 2) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται για δεύτερη φορά την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και θέλει τη νίκη για να ισοφαρίσει τη σειρά και στη συνέχεια να πάει στην Τουρκία (στα δύο συνεχόμενα παιχνίδια που ακολουθούν) και να κάνει τουλάχιστον μία νίκη για να παραμείνει ζωντανός στην υπόθεση-πρόκριση. Πλέον, μετά τη νίκη της Τρίτης, η Φενέρμπαχτσε έχει το πλεονέκτημα, αφού ακόμα κι αν χάσει απόψε έχει δύο ευκαιρίες στην έδρα της την επόμενη εβδομάδα και με ισάριθμες νίκες εκεί θα προκριθεί στο Φάιναλ Φορ.

Οπως καταλαβαίνετε, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα η αποψινή αναμέτρηση στο κλειστό του ΟΑΚΑ έχει χαρακτήρα «τελικού» για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, η οποία δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δώσει την ευκαιρία στους Τούρκους να κερδίσουν για δεύτερη φορά και να αγκαλιάσουν την πρόκριση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.