ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νέος θρίαμβος για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ διέλυσε 5-1 την Κέρκυρα στην Τούμπα για την 30η αγωνιστική της Super League.
Ο ΠΑΟΚ νίκησε 5-1 την Κέρκυρα στην Τούμπα και πλέον ελπίζει στην έφεση για πιθανή τιμωρία του Ολυμπιακού με αφαίρεση βαθμών. Παράλληλα, ετοιμάζεταιγια τον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ το επόμενο Σάββατο.

Το πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί... ροκ, αφού είδαμε τέσσεραγκολ και ουκ ολίγες φάσεις. Ο ΠΑΟΚ, με την ορμή από τη μεγάλη πρόκριση στοντελικό, προηγήθηκε στο 30ο λεπτό με τον Κάτσε, η Κέρκυρα όμως απάντησε έναλεπτό μετά με τον Παμλίδη. Ο Δικέφαλος βρήκε άμεσα το δεύτερο γκολ στο 32'με τον Κουλούρη, ενώ στο 45' ο Μπίσεσβαρ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε με την ίδια ορμή και στο δεύτερο μέρος χαρίζοντας θέαμα στον κόσμο. Στο 62ο λεπτό έφτασε στο 4-1 με το γκολ του Ουάρντα, ενώ είχεκι άλλες φάσεις για να μεγαλώσει κι άλλο τη διαφορά στο σκορ. Στο 83ο λεπτό
το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Πρίγιοβιτς, ο οποίος σκόραρε σε ακόμη ένα παιχνίδι, διαμορφώνοντας το τελικό και θριαμβευτικό 5-1.
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Κάνιας, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Ουάρντα, Ενρίκε, Κουλούρης.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Επστάιν, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σπίνουλας, Παμλίδης, Σιόντης, Ζορμπάς, Κόντος, Ονίλο, Γεωργακόπουλος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.