ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκη και... πλέι οφ για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 της ΑΕΛ στο «Απόστολος Νικολαϊδης», στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής και τελευταίας της κανονικής περιόδου της Super League.
Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τον αποκλεισμό από τον τελικό κυπέλλου και επικρατώντας 2-0 της Λάρισας στη Λεωφόρο, ετοιμάζεται για τα πλέι οφ της Super League.

Χορταστικό ήταν το πρώτο ημίχρονο στη Λεωφόρο με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Ο Παναθηναϊκός, όμως, ήταν αυτός που βρήκε το γκολ λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, με τον Λέτο να σκοράρει στο 39'.

Στο δεύτερο μέρος το ξεκίνημα για τους γηπεδούχους ήταν ιδανικό, με τον Μπεργκ να κάνει το 2-0 στο 49ο λεπτό και να κρατά τα ηνία στον πίνακα των σκόρερ της Super League. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να ξαναμπούν στο παιχνίδι, αλλά οι «πράσινοι» κράτησαν έως τέλους το υπέρ τους 2-0.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Μέστο, Κουτρουμπή, Ευαγγέλου, Χουχούμης, Κουρμπέλης, Μαρινάκης, Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης, Λέτο και Μπεργκ

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο, Φάρκας, Γκιόλιας, Κόντορ, Φατιόν, Αναστασόπουλος, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Βαρέλα, Ναζλίδης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.