Neo

Πάλι καλά… (;)

Με ρητορική που παραπέμπει σε …γύψους, και τα "καλύτερα" λόγια για την Άνγκελα Μέρκελ και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, υποδέχθηκαν την συνέντευξη Τσίπρα στον ΑΝΤ1, στην Ένωση Κεντρώων.
«Πάλι καλά που ο κ. Τσίπρας κατάλαβε ότι ο Σόιμπλε και η Μέρκελ είναι καλοί άνθρωποι και κακώς τους είχε από την αρχή παρεξηγήσει», λένε, προκαλώντας αν μη τι άλλο έκπληξη σε κάθε Έλληνα πολίτη.
Κατά τα λοιπά, θεωρούν πρόκληση και προσβολή την άποψη Τσίπρα ότι η κοινωνία δεν αντιδρά στα σκληρά μέτρα και δείχνει ανοχή και πάει εκδρομές... «Είναι γεγονός, ότι η Αριστερά ήλεγχε το συνδικαλισμό και κρυβόταν επί χρόνια πίσω από τις διαδηλώσεις στη χώρα μας. Το ότι όμως ο λαός δεν αντιδρά μήπως σημαίνει ότι έπαψε η Αριστερά να τον αντιπροσωπεύει; Προφανώς ο κόσμος δεν ελπίζει ούτε στον Μητσοτάκη, οπότε η αντίδραση του δεν έχει πια αξία», λένε.
Παρατηρώντας, δε, ότι οι Γάλλοι έδωσαν …σύνταξη και στον Σοσιαλισμό και στη Δεξιά, σημειώνουν προς μεγάλη απογοήτευση πολλών ότι «στην Ελλάδα υπάρχει ένα καθεστώς που κρατάει ακόμη τον λαό στο γύψο»…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.