ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το στίγμα των προθέσεών της θα δώσει η Φώφη Γεννηματά

Σήμερα η συνεδρίαση του Ενιαίου Πολιτικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ

Το στίγμα της πορείας προς το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αναμένεται να δώσει σήμερα με την ομιλία της στη συνεδρίαση του Ενιαίου Πολιτικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ (σ.σ. πρόκειται για ένα όργανο, που αποτελείται από τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και τους βουλευτές του κόμματος), η πρόεδρος του κόμματος και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.
Η ίδια θα κάνει λόγο για ένα συνέδριο με το βάρος να πέφτει στην κοινωνία και τους πολίτες, με νέο προγραμματικό λόγο που θα δίνει στη Δημοκρατική Συμπαράταξη χαρακτηριστικά του φορέα που θα διασφαλίσει την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας στο μέλλον. Η ίδια θα επιμείνει στην ανάγκη μεταρρυθμίσεων στην χώρα και εμβάθυνσης στην παράταξη, ενώ θα αναφερθεί στο Σχέδιο Ελλάδα που επεξεργάζεται η Δημοκρατική Συμπαράταξη και μέλλει να αποτελέσει τον φορέα ανάπτυξης της χώρας, με ειδική μέριμνα για κάθε Περιφέρεια ανάλογα με τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.
Η Φώφη Γεννηματά, αναμένεται ακόμα να εξαπολύσει νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, κατηγορώντας την για δημιουργία νέων αδιεξόδων. Θα προειδοποιήσει για ακόμα μία φορά ότι οι βουλευτές του κόμματός της δεν θα ψηφίσουν νέα μέτρα, ενώ δεν θα μείνει μόνο εκεί. Αντίθετα, αναμένεται να θέσει για πρώτη φορά θέμα συζήτησης εκ νέου στο μέλλον των όρων της συμφωνίας με τους δανειστές, για τα πλεονάσματα και το χρέος, από μία νέα κυβέρνηση εθνικής ευθύνης, προκειμένου να βγει η χώρα από τα μνημόνια και την κρίση.
Στην ομιλία της, πάντως, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα επιτεθεί και στην αξιωματική αντιπολίτευση, διατηρώντας ίσες αποστάσεις τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τη ΝΔ. Όσον αφορά, εξάλλου, στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, θα επιμείνει στην απόφαση για αυτόνομη πορεία, ζητώντας αλλαγή συσχετισμών, προκειμένου αυτή να παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.