ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην τελική ευθεία η ανακοίνωση του προπονητή της Εθνικής μπάσκετ

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ετοιμάζεται να πάρει την οριστική απόφαση για τον νέο προπονητή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών.
vasilakopoulos

Έφτασε, όπως όλα δείχνουν, η ώρα για τον επόμενο προπονητή της Εθνικής μπάσκετ των ανδρών. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος θα κάνει ραντεβού με τους υποψήφιους και σύντομα αναμένεται να πάρει την τελική απόφαση για τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό.

Ο Δημήτρης Πρίφτης παραμένει η νούμερο ένα επιλογή του Βασιλακόπουλου για τον πάγκο της ελληνικής ομάδας και εκεί θα ρίξει το βάρος. Σε περίπτωση που ο Πρίφτης δεν δεχθεί τελικά την πρόταση του προέδρου της ΕΟΚ, οι εναλλακτικές είναι ο Λευτέρης Σούμποτιτς, ο οποίος είναι ελεύθερος ή κάποια λύση από το εξωτερικό.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν είναι υπέρ της λύσης ξένου προπονητή και θέλει να φέρει στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ένα πρόσωπο που ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και τους Έλληνες παίκτες και μπορεί να επαναφέρει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Αν ο Πρίφτης αποδεχθεί την πρόταση τότε θα έχει μαζί του τον Θανάση Σκουρτόπουλο, ο οποίος είναι στο... περίμενε έχοντας ουσιαστικά πει το «ναι» για να αποτελέσει δίδυμο με τον προπονητή του Άρη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.