ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ενδεκαδάτες μεταγραφές και ξένο προπονητή για τον Ολυμπιακό για να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός τη νέα σεζόν

Τα αλλάζει όλα ο Μαρινάκης

Η χρονιά οδεύει προς το τέλος, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει τον απολογισμό του, αλλά ταυτόχρονα ετοιμάζεται για τις κινήσεις της νέας σεζόν ώστε να παρουσιαστεί δυνατός και ανταγωνιστικός, εξαφανίζοντας τα λάθη που έγιναν την τρέχουσα περίοδο.

Ηδη οι Ρισβάνης και Σιώπης από τον Πανιώνιο είναι οι πρώτες μεταγραφές των Πειραιωτών και φυσικά δεν θα είναι οι μόνες. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να φτιάξει έναν δυνατό Ολυμπιακό, διορθώνοντας όποιες «κακοτεχνίες» είχε η ομάδα την εφετινή χρονιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να κάνουν ακόμη 5-6 μεταγραφές έτοιμων και ενδεκαδάτων Ολυμπιακών που θα μπουν κατευθείαν στα βαθιά και θα δώσουν την απαραίτητη ποιότητα στην ομάδα. Ηδη οι σκάουτερ του Ολυμπιακού έχουν «χτενίσει» όλη την Ευρώπη για να βρουν τους παίκτες που έχουν τα στοιχεία εκείνα που χρειάζεται η ομάδα για να διατηρηθεί σε πρωταγωνιστική χρονιά.

Παράλληλα, είναι δεδομένο πλέον πως οι Πειραιώτες θα πάνε σε άλλη λύση προπονητή. Μόλις ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν ο Τάκης Λεμονής θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, ο οποίος βρίσκεται στην αναζήτηση προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα από την αρχή και θα τη χτίσει όπως αυτός θέλει.

Κατά κύριο λόγο ο Ολυμπιακός κοιτάζει σε Γαλλία, Ισπανία και Πορτογαλία για τον επόμενο προπονητή και ήδη έχουν εντοπιστεί κάποιες περιπτώσεις οι οποίες θα προχωρήσουν μετά το τέλος της περιόδου.

Ο Λεμονής θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να παραμείνει και τη νέα χρονιά ακόμα κι αν κάνει την ανατροπή στο κύπελλο και κλείσει με νταμπλ. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν έναν προπονητή από την ξένη αγορά, με μεγάλη πείρα ώστε να τους οδηγήσει -αρχικά- στους ομίλους του Champions League και στη συνέχεια σε ακόμα μία κατάκτηση πρωταθλήματος.

Οπως και να 'χει ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αναγνωρίσει τα πολλά λάθη την εφετινή σεζόν και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τα επαναλάβει. Τόσο στο θέμα του ρόστερ όσο και στο θέμα του προπονητή.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.