ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τα παιδιά μαθαίνουν την τεχνολογία μέσα από το παιχνίδι

Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια STEM φέρνουν η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics), που ενισχύουν τη δημιουργικότητα των παιδιών και την επαφή τους με τις νέες τεχνολογίες, θα βρουν στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και online στο www.germanos.gr, οι καταναλωτές.

Με τα εκπαιδευτικά παιχνίδια STEM, που συνδυάζουν την φυσική, την τεχνολογία, την μηχανική και τα μαθηματικά και στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ ξεκινούν από 24,90€ , τα παιδιά μαθαίνουν να δημιουργούν προηγμένες κατασκευές από την αρχή, μέσα από τη διαδικασία του παιχνιδιού. Μεταξύ άλλων, μπορούν να δημιουργήσουν έξυπνες κατασκευές υδραυλικής, αιολικής και ηλιακής ενέργειας, πρωτότυπα μοντέλα αυτοκινήτων, αεροπλάνων και ελικοπτέρων, μηχανικά λούνα παρκ, πλανητικά οχήματα, δορυφόρους, ρομποτικούς αστροναύτες και πολλά άλλα.

O ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρουσίασε τα εκπαιδευτικά παιχνίδια STEM στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στο ΟΑΚΑ, όπου συμμετείχαν πάνω από 1.100 μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου από όλη την Ελλάδα. Τον διαγωνισμό διοργανώνει εδώ και 3 χρόνια ο WRO Hellas με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE, που σταθερά στηρίζει την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των νέων.

Cosmote_Germanos_STEM_2 Cosmote_Germanos_STEM_1

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.