ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τι θέλει ο ΠΑΟΚ για να πάρει αυτός το πρωτάθλημα

Ο ΠΑΟΚ ελπίζει σε τιμωρία του Ολυμπιακού για να πάρει αυτός το πρωτάθλημα, μία αγωνιστική πριν από το τέλος.

Ο Ολυμπιακός διέλυσε 5-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Κυριακής και πανηγύρισε τη μαθηματική κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος της ιστορίας του και 7ου συνεχόμενου. Κι όμως, από τη στιγμή που εκκρεμεί η απόφαση της τιμωρίας των Πειραιωτών, ο ΠΑΟΚ που είναι πίσω με 6 βαθμούς, ελπίζει στον τίτλο!

Τι πρέπει να γίνει για να φτάσουμε στην απίστευτη ανατροπή; Πρέπει ο Ολυμπιακός να τιμωρηθεί με αφαίρεση 6 βαθμών για τα επεισόδια που έγιναν στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Μπορεί αυτό το ενδεχόμενο να μη συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, ωστόσο από τη στιγμή που είναι υπαρκτό, ο Δικέφαλος έχει κάθε λόγο να ελπίζει.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει 64 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ 58, μία αγωνιστική πριν το τέλος της Super League. Στο ενδεχόμενο αφαίρεσης 6 βαθμών, οι δύο ομάδες θα βρεθούν ισόβαθμες με 64 βαθμούς, αλλά ο Δικέφαλος θα είναι από πάνω, αφού υπερτερεί λόγω στα μεταξύ τους παιχνίδια!

Την τελευταία αγωνιστική ο Ολυμπιακός παίζει με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ο ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα στην Τούμπα. Αν αφαιρεθούν 6 βαθμοί από τους Πειραιώτες, τότε ο Δικέφαλος του Βορρά με νίκη κατακτά αυτός το πρωτάθλημα!

Υπενθυμίζουμε πως για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με βαρύ χρηματικό πρόστιμο, τιμωρία της έδρας, αφαίρεση βαθμών ή υποβιβασμό.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.