LIFESTYLE

Την ανοιξιάτικη συλλογή ρούχων για γκoλφ παρουσιάζουν ο ηθοποιός Μπιλ Μάρεϊ και τα αδέλφια του

Ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης Μπιλ Μάρεϊ είναι επίσης ένας θρύλος του γκολφ το οποίο απολαμβάνει οικογενειακώς. Ορθά σκεπτόμενοι οι αδελφοί Μάρεϊ αποφάσισαν εκτός από την ευχαρίστηση που τους προσφέρει το ακριβό αυτό σπορ να πάνε λίγο παραπέρα και να το εκμεταλλευτούν και εμπορικά. Έτσι στις βιτρίνες πολλών καταστημάτων φιγουράρει η ανοιξιάτικη συλλογή με ρούχα για γκολφ.
Ποιο είναι το μότο αυτής της σειράς ρούχων; μία «πειραγμένη» εκδοχή του κλασικού πόλο, στο οποίο τα αδέλφια Μάρεϊ προσθέτουν σχέδια και κουμπιά, σαν πουκάμισο. Ο Μπιλ Μάρεϊ σαν παιδί δεν άντεχε με τίποτα να φορέσει πόλο!
Τον περασμένο Φεβρουάριο, στο τουρνουά γκολφ που πραγματοποιήθηκε στο Pebble Beach, ο 67χρονος Αμερικανός φορούσε ένα πουκάμισο με πράσινα και μπλε καρώ, το οποίο έγινε sold out στην ιστοσελίδα της εταιρίας τους. 'Οπως πάντα, ο ασυμβίβαστος του στυλ Μάρεϊ φορούσε ένα μπλε και ένα ροζ γάντι.

#BillMurray got his mitts on the Tropical Mums Polo for the final round @ATTProAm months back. Today, it's accessible for the masses as the #WilliamMurray spring line is AVAILABLE NOW! #MensFashion #MensStyle #MensWear #ZFG

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη William Murray Golf (@williammurraygolf) στις

Πηγή: La Parisienne

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.