ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το παίρνει πάνω του ο Μαρινάκης και αρχίζει τις μεταγραφές

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης «πιάνει δουλειά» και αρχίζει τις κινήσεις για έναν πανίσχυρο Ολυμπιακό τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε και μαθηματικά το 44ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, έχει μπροστά του τον ημιτελικό με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο και ήδη ετοιμάζει τις κινήσεις του για την επόμενη περίοδο.

Όσα δήλωσε το βράδυ του Σαββάτου ο Βαγγέλης Μαρινάκης μόνο τυχαία δεν είναι. Προανήγγειλε μεταγραφές που θα διορθώσουν τα εφετινά λάθη και θα κάνουν ξανά τους Πειραιώτες δυνατή και άκρως ανταγωνιστική ομάδα. Ήδη οι πληροφορίες πληθαίνουν σχετικά με τις μεταγραφές και πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός έχει κλείσει ήδη τους πρώτους παίκτες.

Και μιλάμε για τη διεθνή αγορά. Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν για ξένους παίκτες που θα έρθουν και θα κάνουν τη διαφορά. Σε επίθεση, μεσαία γραμμή και άμυνα. Ηδη έχουν κάνει τις τρεις πρώτες προσθήκες με τους Ρισβάνη, Σιώπη και την επιστροφή Γιαννιώτα και θα συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

Παράλληλα, θα κοιτάξουν να τελειώσουν το συντομότερο το θέμα του προπονητή. Ανεξάρτητα τι θα γίνει με το κύπελλο και αν ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να αποκλείσει την ΑΕΚ, ο Τάκης Λεμονής δεν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη κλείσει ο νέος τεχνικός, αλλά παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. Κάποιοι, μάλιστα, εμπλέκουν το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αποκάλυψε πως δεν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.