ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή επίθεση από τη Σεβαστουπόλεως

Το Ποτάμι για την συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΑΝΤ1

Για «καταιγισμό ψεμάτων» κάνει λόγο το Ποτάμι για την συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΑΝΤ1 από το οποία, όπως αναφέρει, «σταχυολογούμε τα τέσσερα καλύτερα»:

«Το ΔΝΤ, λέει, μας ζητούσε τον Οκτώβριο 42 φορές περισσότερα μέτρα. Με δεδομένο ότι η κυβέρνηση θα ψηφίσει μέτρα 3.6 δισ. , τότε το ΔΝΤ σύμφωνα με τον κ.Τσίπρα ζητούσε μέτρα 151.2 δισ.!

Το «ούτε 1 ευρώ μέτρα» το είχαν, λέει, καταλάβει και αυτό λάθος οι Έλληνες, όπως και το ότι δεν θα ψηφίσει μέτρα αν δεν υπάρχει ρύθμιση για το χρέος. Τώρα, λέει, ότι θα ψηφίσει τα μέτρα και αν στη συνέχεια δεν πάρει τη ρύθμιση δεν θα τα εφαρμόσει! Αλλά στο μεταξύ αφού θα έχουν ψηφιστεί θα εφαρμόζονται.

Το γεγονός, λέει, ότι δεν γίνονται διαδηλώσεις οφείλεται στην κοινωνική κατανόηση της πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Το ότι όλοι αυτοί που είχαν στήσει τραπεζάκια στο Σύνταγμα είναι σήμερα υπουργοί και οι ομαδάρχες τους είναι πλέον κρατικοί υπάλληλοι έμεινε ασχολίαστο από τον πρωθυπουργό.

Οι ιδιωτικοποιήσεις έγιναν, λέει, επειδή οι υπουργοί του πέτυχαν υψηλά τιμήματα, όταν είναι γνωστό ότι αεροδρόμια, Ελληνικό και λιμάνι του Πειραιά δόθηκαν με μεγάλη καθυστέρηση στις παλιές τιμές. Και βέβαια η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πουλήθηκε για 45 εκατ. όταν ο κ.Σταθάκης μιλούσε για 300 εκατ., και ο ΟΛΘ πουλήθηκε για 232 εκατ. όταν ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρούσε ξεπούλημα τις προσφορές των 419 εκατ.

Και βέβαια η «μαντάμ Μέρκελ» πρέπει να είναι πανευτυχής από την αποψινή συνέντευξη του κ.Τσίπρα. Επιτέλους για πρώτη φορά άκουσε δημοσίως τόσα καλά λόγια από Έλληνα πολιτικό» αναφέρει το Ποτάμι.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.