LIFESTYLE

Βιογραφική ταινία για τα πρώτα βήματα της Μαντόνα στη μουσική βιομηχανία ετοιμάζει η Universal

Ταινία για τη ζωή της Μαντόνα βασισμένη στο σενάριο της Ελίζε Χολάντερ «Blond Ambition» ετοιμάζει η Universal. Η ιστορία τοποθετείται στις αρχές της δεκαετίας του 1980 στη Νέα Υόρκη, ενώ η Μαντόνα Λουίζ Τσικόνε ηχογραφεί το πρώτο της άλμπουμ και αγωνίζεται σε έναν χώρο που αντιμετωπίζει τις γυναίκες με άσχημο τρόπο. Η ταινία θα προβάλλει και την ερωτική ζωή της τραγουδίστριας και τα πρώτα επιτυχημένα βήματα στην καριέρα της, σύμφωνα με το Hollywood Reporter.
Το σενάριο της Χολάντερ έφθασε στην κορυφή της Black List 2016, τη λίστα με τα καλύτερα σενάρια του Χόλυγουντ που δεν μεταφέρθηκαν ακόμη στη μεγάλη οθόνη. Για την παραγωγή προσέγγισαν τον Μάικλ Ντε Λούκα, παραγωγό του «Fifty Shades of Grey» για την Universal όπως και τον Μπρετ Ρέιτνερ από την RatPac Entertainment. Ο Τζον Ζιοζίρνι από την Bellevue Productions θα είναι επίσης παραγωγός.
Η Μαντόνα μετακόμισε στη Νέα Υόρκη από το Μίσιγκαν το 1978 για να ακολουθήσει καριέρα χορεύτριας, αλλά άρχισε να τραγουδά και να γράφει τραγούδια. Μετά την αποτυχία της σε μία ροκ μπάντα στράφηκε στην ποπ και χορευτική μουσική. Γνωρίζοντας επιτυχία με κάποια dance τραγούδια, άρχισε να δουλεύει για το πρώτο της άλμπουμ «Madonna» που κυκλοφόρησε το 1983. Από το άλμπουμ ξεχώρισαν οι επιτυχίες «Holiday», «Borderline» και «Lucky Star» και προετοιμάστηκε το έδαφος για το πρωτοποριακό της άλμπουμ «Like a Virgin». Το «Blonde Ambition» είναι το πρώτο σενάριο της Χολάντερ η οποία εργάστηκε ως βοηθός του σκηνοθέτη Αλεχάντρο Ιναρίτου στην ταινία Birdman.
Πάντως, η ίδια η Madonna δεν φαίνεται πολύ ενθουσιασμένη με την προοπτική μιας βιογραφικής ταινίας για τη ζωή της, σύμφωνα με το Vanity Fair. Χθες, η τραγουδίστρια δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία της από τη δεκαετία του '80, με το σχόλιο: «Κανείς δεν ξέρει τι γνωρίζω και τι έχω δει. Μόνο εγώ μπορώ να πω την ιστορία μου. Όποιος άλλος προσπαθεί είναι ένας τσαρλατάνος και ανόητος. Ψάχνετε για άμεση ικανοποίηση χωρίς να κάνετε δουλειά. Αυτή είναι μια ασθένεια στην κοινωνία μας».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.