ASTRO-MATRIX

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια: Η Πανσέληνος της Μεγάλης Τρίτης στο Ζυγό λειτουργεί κατευναστικά στις αντιθέσεις

Κριός
Πολλά θα εξαρτηθούν από τη διάθεσή σας και εκείνη θα εξαρτηθεί από το μέγεθος των προσδοκιών σας. HΠανσέληνος της Μεγάλης Τρίτης δίνει συνέχεια σε κάποια πράγματα στα προσωπικά και αισθηματικά σας που πήγαν καλά, αλλά πρέπει να ασχοληθείτε με τα πρακτικά και οικονομικά σας, τακτοποιώντας εκκρεμότητες και διευθετώντας συμφωνίες.
ΤΙΡ
Η οικογένεια είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας!

Ταύρος
Προχωρήστε με οδηγό τη διαίσθησή σας. Αν υπάρχει κάτι που θέλετε πολύ είναι να νιώθετε ασφάλεια και να αναγνωριστούν οι μεγάλες προσπάθειές σας προς αυτόν τον τομέα από το σύντροφο ή την οικογένεια. Η Πανσέληνος της Μεγάλης Τρίτης  δοκιμάζει τις αντοχές στα αισθηματικά σας αλλά μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και να αλλάξετε συμπεριφορά.
ΤΙΡ
Οι νεότεροι εκτεθήκατε αισθηματικά και τώρα πρέπει να το μαζέψετε.

Δίδυμοι
Είστε σε καλύτερη φάση στα αισθηματικά, κοινωνικά και φιλοσοφικά σας ζητήματα κι αυτό οφείλεται αποκλειστικά στην υποστήριξη που λαμβάνετε από κάποιο δικό σας άνθρωπο. Η Πανσέληνος της Μεγάλης Τρίτης λειτουργεί υποστηρικτικά αν και σας υποχρεώνει σε έκτακτα έξοδα τα οποία όμως πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση και ψυχραιμία όσο ποτέ!
ΤΙΡ
Φροντίστε την υγεία και τις σημαντικές σας σχέσεις!

Καρκίνος
Κάποια γεγονότα σας προλαβαίνουν και σας αναγκάζουν να εντείνετε τις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Ο αστάθμητος παράγοντας παίζει σημαντικό ρόλο στις εβδομαδιαίες σας, πρακτικές υποθέσεις. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και λειτουργείστε καίρια και αποτελεσματικά. Αισθηματικά, δεν ωφελούν τώρα οι ευαισθησίες αν και η Πανσέληνος της Μεγάλης Τρίτης σας παρασύρει σε διαφορετικές εκτιμήσεις.
ΤΙΡ
Ακολουθήστε κανόνες και μη λειτουργείτε απερίσκεπτα!

Λέων
Είστε σε καλή φάση με τον εαυτό σας και τα κατορθώματά του, φροντίστε όμως να μην επαναπαύεστε στη δόξα σας. Ο Άρης από τον Ταύρο  στήνει παγίδες στις σχέσεις με τους δικούς σας, αναμοχλεύει αντιστάσεις από το περιβάλλον και υφαίνει σιγά-σιγά τις προϋποθέσεις που θα σας φέρουν και πάλι στις επάλξεις. Προσέξτε τα νώτα σας τώρα που η Πανσέληνος της Μεγάλης  Τρίτης στοχεύει στη ματαιοδοξία σας!
ΤΙΡ
Αναθεωρήστε πολλά από αυτά που θεωρείτε δεδομένα!

Παρθένος
Μην παρασύρεστε από αυτά που υποστηρίζουν οι άλλοι και συνεχίστε τη δική σας διαδρομή. Ξέρετε ότι όλα εξαρτώνται από εσάς και θα απολαύσετε τα επιτεύγματα σας σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Η Αφροδίτη ανάδρομη στους Ιχθείς και η Πανσέληνος της Μεγάλης Τρίτης στον Ζυγό έχουν βαλθεί να σας τρελάνουν αλλά εσείς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε περνώντας δίπλα από τις Σειρήνες.
ΤΙΡ
Δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν!

Ζυγός
Τα αισθηματικά σας είναι το κύριο μέλημα της εβδομάδας. Συνεχίζετε να εισπράττετε το αντίτιμο της γοητείας σας και βρίσκεστε σε κατάσταση ευφορίας. Δώστε όμως σημασία και στα οικονομικά σας για να μην τελειώσει άδοξα το έργο στο οποίο πρωταγωνιστείτε! Όλα αυτά υπό άκρα μυστικότητα βέβαια, καθώς η Πανσέληνος της Μεγάλης Τρίτης αλλάζει τις ισορροπίες της καθημερινότητάς σας!
ΤΙΡ
Φροντίστε να κερδίσετε και όχι να χάσετε συμμάχους!

Σκορπιός
Ο Άρης στον Ταύρο και ο Δίας στον Ζυγό, ράβουν και ξηλώνουν τα πάντα γύρω σας για να τα φέρουν στα μέτρα σας.  Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να είστε ανυπόμονοι, ούτε να αλλάζετε τις προτεραιότητές σας στα σημαντικά θέματα που ασχολείστε. Απλά πρέπει να καμφθούν κάποιες ακόμα αντιστάσεις στα επαγγελματικά σας για να γίνουν αυτά που επιθυμείτε και σας εξυπηρετούν.
ΤΙΡ
Η Πανσέληνος της Μεγάλης Τρίτης επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία σας!

Τοξότης
Αυτό που επιθυμούσατε το έχετε, τα οικονομικά σας βελτιώνονται και η σκέψη σας ταξιδεύει και πάλι στο ανέφικτο. Παραδειγματιστείτε από τους γύρω σας και θα δείτε ότι πάλι βρίσκεστε σε καλύτερη μοίρα. Μην ανακατεύετε άλλο την τράπουλα γιατί μπορεί να τραβήξετε κάποιο από τα δύσκολα χαρτιά της. Επιδιώξτε τη σταθερότητα και μην ψυχαναλύετε τους πάντες.
ΤΙΡ
Η Πανσέληνος της Μεγάλης Τρίτης διαταράσσει τις ισορροπίες στο περιβάλλον σας!

Αιγόκερως
Βρίσκεστε σε κάποιο μεταίχμιο και σας προβληματίζει το ενδεχόμενο κάποιας διαφαινόμενης αλλαγής στα επαγγελματικά σας ή στον τρόπο ζωής σας. Σας παραξενεύει που τέτοιου είδους ευαισθησίες σας απασχολούν τόσο, είναι όμως το υπόβαθρο του χαρακτήρα σας και το ένστικτο αυτοσυντήρησης που έχει μάθει να ορίζει, παρά να ορίζεται.
ΤΙΡ
Μεγάλη εβδομάδα με Πανσέληνο την Μεγάλη Τρίτη δημιουργούν εκρηκτικό μίγμα για τα αισθηματικά σας!

Υδροχόος
Ικανοποίηση από τις εξελίξεις, θετικά μηνύματα από το περιβάλλον, δημιουργούν ένα ευχάριστο κλίμα για σας τη Μεγάλη Εβδομάδα. Φροντίστε να ανταποκριθείτε στην καλή γνώμη των άλλων, να επικοινωνήσετε και να φανερώσετε τα αισθήματα και τις επιδιώξεις σας στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Τώρα πάλι, η ευαισθησία ξεπερνάει τη λογική.
ΤΙΡ
Η Πανσέληνος της Μεγάλης Τρίτης σας βοηθά να ολοκληρώσετε ένα σκοπό σας!

Ιχθύες
Οι άλλοι περιστρέφονται γύρω σας και βασίζονται στις ικανότητες και στην σωστή σας κρίση για λύσεις σε θέματα που τους απασχολούν. Χειριστείτε κατάλληλα τα θέματά σας, δείξτε κατανόηση σε εκείνους που σας έχουν ανάγκη και φροντίστε να χρησιμοποιήσετε εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο σας. Κάποιες απροσδόκητες συναντήσεις τις ημέρες του Πάσχα θα σας προβληματίσουν!
ΤΙΡ
Αισθηματικά δεν είναι καιρός να δημιουργήσετε νέες εντάσεις!

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.