ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το σχόλιο για τη συνέντευξη του αρχηγού της ΝΔ

Aπάντηση Μαξίμου σε Κυρ. Μητσοτάκη: Άντε, και τη Δευτέρα σε πρωϊνάδικο!

Για διαστρέβλωση των εννοιών, κατηγορεί τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης το Μαξίμου, με αιχμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Στο σχόλιο του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού σημειώνεται πως επιβεβαιώνει την κατάρρευση του πολιτικού του αφηγήματος με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «Η δεύτερη παρουσία του κ. Μητσοτάκη σε τηλεπαράθυρο μέσα σε τρεις ημέρες επιβεβαιώνει την κατάρρευση του πολιτικού του αφηγήματος με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης».

Το Μαξίμου προσθέτει «Στην απέλπιδα προσπάθειά του να διασωθεί, καταφεύγει στην πλήρη διαστρέβλωση εννοιών και τσακώνεται με την πραγματικότητα. Είτε είναι αδαής, είτε ψεύτης!»

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού καταλήγει με την προτροπή «Άντε, και τη Δευτέρα σε πρωϊνάδικο!»

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. freeman 14:53 06/05/2017

    Αριστερή (ανομολόγητα Αντικοινοβουλευτική) Ολοκληρωτική Ιδεολογία και Δεξιά (τυπικά Κοινοβουλευτική) ΟλιγαρχοΕλιτίστικη Ιδεολογία , ΥΠΑΡΧΟΥΝ -ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ όταν ΔΕΝ υπάρχει Ισχυρός-Οργανωμένος Ενδιάμεσος Πολιτικός Χώρος που να εξισορροπεί τις εξ ορισμού υπάρχουσες ταξικές αντιθέσεις-συμφέροντα μιας Δυτικού, ΜΗ ολοκληρωτικού τύπου, Κοινωνίας . Αυτόν τον ενδιάμεσο Πολιτικό Χώρο διαχρονικά Εξέφρασε-Συντόνισε -Ένωσε η ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ οικογένεια Παπανδρέου , ΓΙΑ ΑΥΤΟ και μισείται θανάσιμα από τους αριστερο-δεξιούς σχηματισμούς που Ιστορικά συχνά συνεργάστηκαν μεταξύ τους για να την εξαφανίσουν Πολιτικά-Ηθικά-Βιολογικά ώστε να συλήσουν τον Μετριοπαθή ενδιάμεσο Πολιτικό χώρο , ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΣ ΦΑΝΑΤΙΖΟΝΤΑΣ την Κοινωνία, καθώς ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ τους ΤΡΕΦΕΙ . Ο Γεώργιος μεταπολεμικά μας έσωσε από τον Αριστερό Ένοπλο Σταλινισμό. Ο Ανδρέας συγκράτησε την Κοινωνία από την μεταχουντική πλήρη Ιδεολογική επικράτηση ενός (αρχικά) Κοινοβουλευτικού Κομουνισμού χρηματοδοτούμενου επίσημα από ΚΚΣΕ , που γρήγορα θα ζητούσε ένταξη στο Σύμφωνο Βαρσοβίας ως Σοβιετικός δορυφόρος . Ο . . . Γιωργάκης , μετά την πτώχευση 2007-2009 (που ΟΛΗ η Υφήλιος την γνωρίζει από το 2010, αλλά στην Ελλάδα ΑΚΟΜΑ . . . ψάχνουν Δικαστή Πρόθυμο να καταδικάσει τον Γεωργίου ΑΡΑ να αθωώσει τον Ραφήνιο ολετήρα) , κράτησε την χώρα εντός του Δυτικού μπλόκ αποφεύγοντας την ολική αιφνίδια άναρχη χρεοκοπία-Μαδουροποίηση της Κοινωνίας και μετατροπής της Ελλάδας σε Τουρκικό ζωτικό χώρο . Το ότι οργανωμένα ΑριστεροΔεξιά αλλά και ΣημιτοΒενιζελικά αντιΓαπικά Τρόλια , ΕΝΩ ΥΣΤΕΡΙΚΑ κατασυκοφαντούν τον Μνημονιακό Γιωργάκη αλλά ΜΟΛΙΣ οι εργοδότες τους αναλαμβάνουν σταδιακά την Κυβέρνηση ΕΞΑΡΜΟΖΟΥΝ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ την Μνημονιακή Πολιτική του ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΙΣ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ , είναι ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι η διακομματική Μεσαία Τάξη των 7-8 εκ. πολιτών που δημιούργησε από το 1981 ο Ανδρέας , ΜΟΝΟ ΚΑΛΩΣ εννοούμενο συμφέρον ΕΧΕΙ από έναν Ισχυροποιημένο Μετριοπαθή Οραματιστή . . . Γιωργάκη .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.