ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Επεσε η αυλαία της αποδεικτικής διαδικασίας στη δίκη του Ακη Τσοχατζόπουλου

Στις 14 Ιουνίου 2017 ο πρώην υπουργός και όσοι κάθονται στο εδώλιο θα ακούσουν το "κατηγορώ" της εισαγγελέως του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας για την υπόθεση με τις "χρυσές μίζες".

Στο μεταξύ σε ...πόλεμο εξελίσσεται η κόντρα μεταξύ του Γιάννη Σμπώκου και της Βίκυς Σταμάτη με τα βέλη να πλήττουν ουσιαστικά τον Ακη Τσοχταζόπουλο αφού ηταν σαφής η αναφορά του στην υπόθεση των εκβιασμών ποινικών, μέσω βομβιστικών επιθέσεων, στην οποία είναι ελεγχόμενος ποινικά και ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Η διαμάχη ξέσπασε στη δευτεροβάθμια δίκη, όταν ο πρώην διευθυντής Εξοπλισμών του ΥΕΘΑ Γιάννης Σμπώκος γνωστοποίησε πως έστειλε εξώδικο στη Βίκυ Σταμάτη.

Το εξώδικο αφορά όσα είπε τόσο κατά τη διάρκεια της απολογίας της όσο κιαι σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Εκεί ανέφερε πως «ένα πρόσωπο, που είχε άμεση σχέση με το περιβάλλον του άνδρα μου, μου είπε ότι πρέπει να απομακρύνει τον κ. Σμπώκο γιατί είναι η "τσάντα" του χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος. Αυτό έγινε το έτος 2000, που ο άνδρας μου ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας».

Τους ισχυρισμούς αυτούς, ο ίδιος χαρακτήρισε "χυδαίους και ψευδείς":

«…Ας μην ξεχνάμε εξάλλου ότι η μέθοδος της εκτροπής της πίεσης και των ευθυνών σε άλλους χρησιμοποιήθηκε και στην γνωστή υπόθεση των εκβιασμών των γνωστών ποινικών και των βομβιστικών επιθέσεων που έγιναν εις βάρος της οικογένειάς μου και των συγγενών μου, με παρόμοια ψεύδη με αυτά της κ. Σταμάτη, προκειμένου να εκβιαστώ να τους δώσω χρήματα από αυτά που κι αυτή (καθόλου τυχαία) υποστήριξε τηλεοπτικώς ότι δήθεν έχω. Στην υπόθεση αυτή, όπως φυσικά γνωρίζει, ελεγχόμενος ποινικά είναι και ο σύζυγός της».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.