ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κοντά στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό ο Λέτο

Με τα τωρινά δεδομένα είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρχει συνέχιση της συνεργασίας του Σεμπάστιαν Λέτο με τον Παναθηναϊκό.
leto

Όπως όλα δείχνουν ο Σεμπάστιαν Λέτο δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός είχε εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα του τριφυλλιού -εφόσον υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες- αλλά φαίνεται πως πλησιάζει ο επίλογος.

Η αλήθεια είναι πως ο Αργεντινός είναι ενοχλημένος από τη στάση του Παναθηναϊκού, αφού ουδείς τον έχει φωνάξει για να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών. Πολλές φορές ο Λέτο είχε ενημερωθεί πως επιθυμία των «πρασίνων» ήταν να τον κρατήσουν και ήξερε πως αν γινόταν αυτό θα υπήρχε και η σχετική μείωση των αποδοχών του. Σε αυτό δεν είχε πρόβλημα, αφού αντιλαμβανόταν τη γενικότερη κατάσταση στον σύλλογο. Το θέμα, όμως, είναι πως οι άνθρωποι του τριφυλλιού άφησαν τον παίκτη στο... περίμενε, δείχνοντάς του ουσιαστικά πως τελικά δεν επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας.

Με τα τωρινά δεδομένα θα είναι έκπληξη αν υπάρξει ανατροπή δεδομένων, ωστόσο ας κρατήσουμε μικρό καλάθι για το ενδεχόμενο να υπάρξει τελικά συνάντηση και συζήτηση για το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας. Αν, πάντως, γίνει αυτή, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα πρέπει να πείσουν τον 31χρονο μεσοεπιθετικό πως τον θέλουν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.