ΕΛΛΑΔΑ

Συναυλία της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού

Λάρισα: Τη Δευτέρα η πόλη τιμά τον πολιούχο της Άγιο Αχίλλιο

agios-axillios

Με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια και επισημότητα η Λάρισα τιμά τη Δευτέρα 15 Μαΐου, τον πολιούχο της Άγιο Αχίλλιο.

Το πρωί μετά τη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, θα ακολουθήσει η περιφορά του Ιερού Λειψάνου και της Εικόνας του Αγίου, από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό μέσω των οδών Μανωλάκη- Κύπρου προς την Κεντρική Πλατεία και από εκεί διά των οδών Φιλελλήνων - Βενιζέλου προς τον Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου.

Επίσης, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού θα παρουσιάσει στις 8 το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του εορτασμού

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 Μαΐου 2017

8:00 π.μ. Επίσημη έπαρση σημαίας.
7:30 μ.μ Πανηγυρικός Εσπερινός του Πολιούχου Αγίου Αχιλλίου

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 Μαΐου 2017

7:00 π.μ. Κωδωνοκρουσία επί 10λεπτο από όλους τους Ιερούς Ναούς της πόλης και στη συνέχεια εωθινό από τη μουσική της 1ης Στρατιάς και από την Φιλαρμονική του Δήμου Λάρισας.
10:15 π.μ. Προσέλευση επισήμων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου.
10:45 π.μ. Εκκίνηση πομπής για την Περιφορά του Ιερού Λειψάνου και της Εικόνας του Αγίου, από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό μέσω των οδών Μανωλάκη - Κύπρου προς την Κεντρική Πλατεία και από εκεί διά των οδών Φιλελλήνων - Βενιζέλου προς τον Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου.

Μετά το τέλος της Εορτής η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Λάρισας και ο Εμπορικός Σύλλογος θα παραθέσουν δεξίωση στην αίθουσα του Επιμελητηρίου (Παπακυριαζή 44, 3ος όροφος) προς τιμή των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, των φορέων και του Λαού της πόλης.

8:00 μ.μ Συναυλία της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού στη Κεντρική πλατεία της πόλης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.