ΚΟΣΜΟΣ

Συνεχίζει να παίρνει θέση για τα κοινά

Μισέλ Ομπάμα κατά Τραμπ: Γιατί κάποιος θέλει τα παιδιά να τρώνε σκ@τ@;

Misel

Η Μισέλ Ομπάμα εξαπέλυσε επίθεση κατά του Τραμπ που καταστρέφει το έργο της για υγιεινά γεύματα.

Μια γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα, συνεχίζει να παίρνει θέση για τα κοινά και δεν διστάζει, ακόμη και να κατακεραυνώσει τον αμερικανό πρόεδρο. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το έργο και τον αγώνα της για την υγιεινή διατροφή των παιδιών. Ποια ήταν η αφορμή; Η διοίκηση του Τραμπ «πάγωσε» τους κανονισμούς που θα μείωναν το νάτριο και θα προωθούσαν την διάθεση προϊόντων ολικής άλεσης στα σχολικά γεύματα.

«Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε ακόμα, αλλά πρέπει να σιγουρευτούμε ότι δεν επιτρέψουμε σε κανέναν να μας γυρίσει πίσω, να καταστρέψει ότι χτίσαμε» τόνισε η Ομπάμα στη σύνοδο για μια πιο υγιή Αμερική στην Ουάσινγκτον.

«Πρέπει πραγματικά να εξετάσουμε τα κίνητρα, ξέρετε. Πρέπει να σταματήσετε και να σκεφτείτε: Γιατί δεν θέλεις τα παιδιά μας να έχουν καλό φαγητό στο σχολείο; Τι σου συμβαίνει;» αναρωτήθηκε, με το κοινό της αίθουσας να την χειροκροτεί.

Και συνέχισε:

«Και γιατί αυτό είναι ένα κομματικό θέμα; Γιατί θα έπρεπε να είναι πολιτικό; Τι συμβαίνει; Αυτό αφορά τις μητέρες. Μαμάδες σκεφτείτε το. Δεν με νοιάζει σε ποια πολιτεία ζείτε. Έμένα βγάλτε με έξω από την εξίσωση. Ανεξάρτητα από το αν με συμπαθείτε ή όχι,σκεφτείτε γιατί κάποιος είναι οκ με το να τρώνε τα παιδιά σας σκ@τ@. Γιατί να χαρείτε με αυτό; Γιατί να καθίσετε αδρανείς και να το δεχτείτε;»

«Είναι απλό: όποιος το κάνει αυτό, δεν ενδιαφέρεται για το παιδί σας και πρέπει να απαιτήσουμε από όλους να ενδιαφερθούν για τα παιδιά. Είναι το μόνο που έχουμε. Πρέπει λοιπόν να ηγηθούμε σε αυτό και κάθε εκλεγμένος σε αυτόν τον πλανήτη πρέπει να καταλάβει: Μην παίζετε με τα παιδιά μας. Μην το κάνετε» πρόσθεσε η Μισέλ Ομπάμα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.