Neo

«Ναι» στην κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μην ξεχνάμε και τη ΝΔ…

Για «πολιτική απάτη» του ΣΥΡΙΖΑ, μιλά λίγο μετά την ψήφιση του τέταρτου μνημονίου ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου, Γιώργος Πεταλωτής, μη λησμονώντας όμως και την παλιότερη στάση της ΝΔ.

«Μπορεί η πολιτική απάτη του ΣΥΡΙΖΑ να αποκαλύφθηκε περίτρανα και να αποδείχθηκε πλήρως τις μέρες αυτές, να υπενθυμίσουμε όμως στους λαλίστατους βουλευτές της ΝΔ ότι όταν ψηφιζόταν το πρώτο μνημόνιο για να μην χρεοκοπήσει η χώρα , οι μόνες βουλευτές τους που τόλμησαν να βγουν από το "αντιμνημονιακό" μαντρί του κ.Σαμαρά , η Ντόρα Μπακογιάννη και η ´Ελσα Παπαδημητρίου διεγράφησαν πάραυτα από τη ΝΔ»,σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Οι υπόλοιποι μοιραζόταν το όραμα των Ζαππείων για μηδενισμό του ελλείμματος σε ένα χρόνο και διαφωνούσαν με το μίγμα», λέει με νόημα, καταγγέλλοντας ‘τυχοδιωκτισμό’ και … «όψιμη υπευθυνότητα».’

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. freeman 15:37 20/05/2017

    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΉΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ .
    ΜητσοτακοΣημιτοΒενιζελικές και ΚαραμανλοΤσιπροΚαμενοΠαυλοπουλικές πολιτικές παρτούζες συμβαίνουν τριγύρω μας , καθώς το πόπολο , καθημαγμένο-παραδομένο από την στρατηγική αντιμνημονιακή-αντιΓαπική πανωλεθρία του , στην οποία είχε ποντάρει όλα τα λεφτά & όλο το μίσος του , έχοντας τώρα χώσει το κεφάλι στην άμμο , παρακολουθεί στημένα τηλεοπτικά σκουπίδια (ΤΑΧΑ , για ξεκάρφωμα, υπονοώντας αποπολιτικοποίηση ).
    Y.Γ : Το Βενιζελικό καρκίνωμα , ΤΑΧΑ δεν είχε αντιληφθεί ποιος του τσιμπά το μάγουλο ,ως νονός στο βαφτιστήρι . . . ο δε Ραφήνιος Κόπρος ΤΟΝ «ΕΔΩΣΕ » ΣΤΕΓΝΑ στον ήδη στημένο φωτογράφο , υπονοώντας ΠΟΙΟΣ είναι το ΒΑΘΥ Αφεντικό εντός της ΝΔ με την οποία υπογείως διαπραγματεύεται οφίτσια ο γνωστός συνωμότης Τούρκογλου .

  2. Αγαπητέ κ. Πεταλωτή
    Εγώ από την (προ) χθεσινή κοκορομαχία της Βουλής αποκόμισα δύο πράγματα .
    Την ανοησία του Τσίπρα όταν καταλόγισε τις ευθύνες της πτώχευσης μας στην παράταξη του Μητσοτάκη χωρίς όμως ν´αναφερει τ´ όνομα Καραμανλή, του οποίου τον πρωτεργάτη βράβευσε ο ίδιος στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα ….
    μάλιστα, ενώ υπήρξε και παραμένει ο αριστερός ψάλτης του ανθρώπου που πριν μας φουντάρει δεν είχε διοικήσει ούτε περίπτερο στην Ομόνοια!
    Και δεύτερο, την δειλία του Κυριάκου ν´ απογαλακτιστεί και ν´ αποτάξει τον καραμαλισμό στο κόμμα του τονίζοντας οτι δεν ψήφισε τον Προκόπη.
    Με αυτόν τον τρόπο απαντιέται και το ερώτημα πολλών
    «τι κάνει ο Καραμανλής παραμένοντας Βουλευτής ;
    Μερικώς…
    Αργώτερα αποκαλύφθηκε η όλη αλήθεια με το στιμπιμα στο μάγουλο από τον Κωτσάκη στον Βαγγελάκη , επάνω στα ορεινά έδρανα ,

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.