Neo

Όταν οι «γαλάζιοι»… λάτρευαν τον Ιβάν

triantafillidis

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ να συνεχίζουν να βάλλουν κατά του επιχειρηματία και της κυβέρνησης καταγγέλλοντας διαπλοκή, ωστόσο δεν αντιμετωπίζουν όλοι οι «γαλάζιοι» με τον ίδιο τρόπο τον ομογενή επιχειρηματία. Αυτό προέκυψε χθες από την δημοσιοποίηση των πρακτικών της συνεδρίασης της Επιτροπής του Ελληνισμού της Διασποράς την 12η Απριλίου του 2016 από τον πρόεδρο της και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη. Ο Τριανταφυλλίδης επί της ουσίας εξέθεσε τους βουλευτές της ΝΔ που εκλέγονται στην Βόρεια Ελλάδα, δημοσιοποιώντας τι έλεγαν πέρυσι τέτοιες ημέρες για τον Ιβάν Σαββίδη. «Φωτεινό παράδειγμα φλογερού Έλληνα και επενδυτή ο Ιβάν Σαββίδης», υποστήριζε ο Σάββας Αναστασιάδης που εκλέγεται στην Β’ Θεσσαλονίκης, ενώ ο βουλευτής Πέλλας, Γιώργος Καρασμάνης ζητούσε «τα υπουργεία να συμπεριλάβουν τις προτάσεις Σαββίδη στον αναπτυξιακό νόμο» λέγοντας μάλιστα πως «είναι καταλυτικές αυτές οι προτάσεις». «είναι μια σημαντική μέρα για εμάς τους Μακεδόνες και δη τους Θεσσαλονικείς, γιατί φροντίσατε στο πάνελ των καλεσμένων να έχουμε τρεις εκλεκτούς Θεσσαλονικείς επιχειρηματίες», επεσήμαινε και ο –επίσης εκλεγόμενος στην Β’ Θεσσαλονίκης- Θόδωρος Καράογλου. Σημειωτέον ότι πρόκειται για τους βουλευτές που προτίμησαν… την αποχή από την ψηφοφορία επί της τροπολογίας για τα πρόστιμα της ΣΕΚΑΠ, ενώ η ΝΔ επισήμως καταψήφισε καταγγέλλοντας διαπλοκή.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. nikos 0:03 11/05/2017

    ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ τριανταφυλλιδη( μπουρμπουλε)…ΒΛΑΚΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ..ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΗΣ ….

  2. freeman 14:08 10/05/2017

    Εμετικό ΕΡΤ3κογεννές ΣΙΧΑΜΑ από την Θεσσσσσσαλονίκη.
    Ένα φασιστικό κομματόσκυλο παντός καιρού , με διπολική διαταραχή. . . σε κάθε πάνελ ακατάπαυστα ξερνά προσχεδιασμένα λογίδρια κραυγάζοντας υστερικά … δεν αφήνει κανέναν άλλο να μιλήσει ,με την συναδελφική ανοχή του κάθε συριζόφοβου οικοδεσπότη … ξερνάει κουμουνδουριακή γκαιμπελική μπουρδολογία και τερατολογία κοκκινίζοντας , αφρίζοντας , φτύνοντας σάλια και χειρονομώντας … και ταυτόχρονα γελάει σαρκαστικά … ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ .
    Μόνο το 1ο Μνημόνιο (Γ.Παπανδρέου) έχει χαρακτηριστεί Συνταγματικό από το Ελεγκτικό Συνέδριο με την αιτιολογία ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ καθώς αναγνώριζε για το 2009 το Καραμάνλιο Αγος του Τρομακτικού Πρωτογεννές Ελλείμματος -24 δις Ευρώ . Στο Τέλος του 2011 το Πρωτογεννές Ελλειμμα που παρέλαβε από τον Παπανδρέου ο Παπαδήμος και μετά ο Σαμαράς ήταν -4 δις Ευρώ . Ασχετο αν από ανικανότητα και ρουσφετοπολιτικές για αυτό το -4% πασχίζαμε 3 χρόνια να το μηδενίσουμε τέλος 2014. Μετά ανέλαβαν τα ανθρωποειδή fasistoΣυριζανέλ και τα έκαναν απόskata .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.