ΚΟΣΜΟΣ

ΕΣΩΣΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ

Πεντάχρονος ήρωας στο Οχάιο!

ImageHandler

Πραγματικό ήρωα χαρακτήρισαν ένα πεντάχρονο αγοράκι οι αστυνομικές αρχές του Οχάιο, χάρη στην ψυχραιμία και το θάρρος που έδειξε όταν οι δύο ανεύθυνοι γονείς του έπεσαν αναίσθητοι μετά από χρήση ναρκωτικών, αφήνοντας το 3 μηνών μωρό τους να κλαίει γοερά μέσα στην κούνια του.

Ο πεντάχρονος, πιστεύοντας ότι οι γονείς του ήταν νεκροί αφού δεν αντιδρούσαν καθόλου στις παρακλήσεις και τις φωνές του, διένυσε δύο τετράγωνα με τα πόδια τα ξημερώματα της Πέμπτης για να ειδοποιήσει έναν συγγενή να έρθει να βοηθήσει την αδερφούλα του, σύμφωνα με το Αστυνομικό Τμημα του Μίντλταουν.

Ο συγγενής της οικογένειας κάλεσε άμεσα ασθενοφόρο για να σπεύσει στο σπίτι, με τους νοσηλευτές να προλαβαίνουν τελικά στο «τσακ» τους Lee Johnson και Chelsie Marshall, οι οποίοι είχαν πέσει σε κώμα από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ευτυχώς, το μωράκι τους ήταν καλά στην υγεία του, αν και τρομαγμένο.

«Αν οι γονείς πέθαιναν, ποιος ξέρει τι θα συνέβαινε στο βρέφος που βρισκόταν στην κούνια του αβοήθητο», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μίντλταουν. Το τοπικό αστυνομικό τμήμα επαίνεσε τον πεντάχρονο για το κουράγιο του στο Facebook και του έδωσε ένα τιμητικό σήμα.

«Αυτό το πεντάχρονο αγόρι έσωσε σήμερα 3 ζωές. Πώς μπορεί κάτι τόσο θλιβερό να είναι και εκπληκτικό την ίδια στιγμή;», έγραφε η ανάρτηση, επισημαίνοντας ότι οι ασυνείδητοι γονείς βρίσκονται αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης για το γεγονός ότι έθεσαν σε θανάσιμο κίνδυνο τα παιδιά τους.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.