ASTRO-MATRIX

Αστρο-ψυχολογικές ερωτο-απαντήσεις

Ποιος παίχτης του Survivor είσαι; Κάνε το Τεστ!

Αναρωτιέσαι με ποιον παίχτη του Survivor, μοιάζεις; Όχι δεν θα σε… τρέξουμε σε αγώνισμα, απλά θα σου κάνουμε κάποιες αστρολογικές αλλά και συμπεριφοριστικές ερωτήσεις, όσον αφορά την συμβίωση με μία ομάδα! Πάμε να δούμε;

Α. Τι ζώδιο είσαι;

1) Ταύρος, Σκορπιός, Υδροχόος ή Λέων (πήγαινε στην ερώτηση Β)
2) Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως (πήγαινε στην ερώτηση Γ)
3) Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης ή Ιχθύς (πήγαινε στη ερώτηση Δ)

Β. Τι κάνεις αν δεν σου δίνουν αρκετή σημασία στην παρέα σου;

1. Κάνεις ότι πονάει το κεφάλι σου για να ασχοληθούν μαζί σου! (Είσαι το αποτέλεσμα 1)
2. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση! Αφού είμαι απαραίτητος/η στην παρέα! (Είσαι το αποτέλεσμα 2)
3. Όποιος δεν σου δίνει σημασία, θα κάνεις τα πάντα για να το πληρώσει ακριβά! (Είσαι το αποτέλεσμα 3)
4. Γκρινιάζεις και τους κράζεις όλη την ώρα και ας τους σπας τα νεύρα! (Είσαι το αποτέλεσμα 4)

Γ. Τι κάνεις όταν υπάρχουν εντάσεις και τσακωμοί στην παρέα;

1.Προσπαθείς να μείνεις έξω από όλο αυτό, αλλά θες να μαθαίνεις τα κουτσομπολιά! (Είσαι το αποτέλεσμα 5)
2. Προσπαθείς να είσαι φίλος με όλους, αλλά κολλητός με κανέναν! (Είσαι το αποτέλεσμα 6)
3. Ε, και; Αυτά έχουν οι παρέες! Τσακώνονται και οι παρείσακτοι σιγά-σιγά την «κάνουν»! (Είσαι το αποτέλεσμα 7)
4. Ε, και; Ότι και να μου πουν, εγώ ξέρω ότι είμαι και σωστός και ο καλύτερος! (Είσαι το αποτέλεσμα 8)

Δ. Τι κάνεις αν νιώσεις παραμερισμένος από την παρέα;

1. «Γλύφεις» τον αρχηγό για να έχεις εύνοια! (Είσαι το αποτέλεσμα 9)
2. Τους πας για σουβλάκια και κερνάς! Με σουβλάκια όλα λύνονται! (Είσαι το αποτέλεσμα 10)
3. Πληγώνεσαι και σπας το κεφάλι σου να καταλάβεις γιατί, ακόμα κι όταν σου εξηγούν τις γκάφες σου! (Είσαι το αποτέλεσμα 11)
4. Με ζηλεύουν γιατί είμαι καλύτερος τους μάλλον. Κατά τ’ άλλα δεν υπάρχει λόγος. Μια χαρά τα πάμε σαν παρέα! (Είσαι το αποτέλεσμα 12)

Αποτελέσματα Τεστ

Αποτελέσμα 1: Είσαι ο Πάνος Αργιαννίδης!
Είσαι φιλικός και επικοινωνιακός, αλλά πολλές φορές το παίζεις πονεμένος ή προβληματισμένος για να γλιτώσεις ευθύνες και αγγαρείες! Είσαι πολύ επιρρεπής στο ψέμα, ακόμα κι αν είναι αθώο, αλλά μετά το μετανιώνεις! Ανήκεις στα Σταθερά Ζώδια και πολύ πιθανόν στο Ζώδιο του Υδροχόου όπως ο Πάνος!

Αποτελέσμα 2: Είσαι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη!
Με τις φιλίες σου είσαι σταθερός και πιστός, αλλά κοινωνικά είσαι αρκετά εγωιστής, γεγονός που σε καθιστά αντιπαθητικό. Βέβαια αυτό δεν σε αφορά, γιατί η αγάπη των φίλων σου, σου αρκεί και την έχεις δεδομένη. Ανήκεις στα Σταθερά Ζώδια και πολύ πιθανόν στο Ζώδιο του Ταύρου όπως η Ευριδίκη!

Αποτελέσμα 3: Είσαι ο Ορέστης Τσανγκ!
Έχεις λίγους αλλά σημαντικούς φίλους που αγαπάς με όλη σου την καρδιά. Ωστόσο, όσον αφορά τους εχθρούς σου, ίσως γίνεσαι κάποιες στιγμές υπερβολικά εμμονικός αλλά και εκδικητικός. Ανήκεις στα Σταθερά Ζώδια και πολύ πιθανόν στο Ζώδιο του Σκορπιού όπως ο Ορέστης!

Αποτελέσμα 4: Είσαι η Ειρήνη Παπαδοπούλου!
Είσαι ένας ιδανικός φίλος, με δυναμικότητα, τσαγανό και ειλικρίνεια! Είσαι αυθόρμητος και αληθινός. Ωστόσο είσαι λίγο εγωκεντρικός και απαιτείς σημασία από τους άλλους όλη την ώρα! Ανήκεις στα Σταθερά Ζώδια και πολύ πιθανόν στο Ζώδιο του Λέοντα όπως η Ειρήνη!

Αποτελέσμα 5: Είσαι η Σόφη Πασχάλη!
Είσαι ένα γλυκύτατο άτομο που θες να τα έχεις καλά με όλους και προσπαθείς να τους κάνεις όλους χαρούμενους! Ωστόσο είσαι επιρρεπείς στα κουτσομπολιά, παρόλο που προσπαθείς να δείξεις το αντίθετο! Ανήκεις στα Παρορμητικά Ζώδια και πολύ πιθανόν στο Ζώδιο του Ζυγού όπως η Σόφη!

Αποτελέσμα 6: Είσαι ο Γιώργος Χρανιώτης!
Είσαι δημοφιλής, φιλικός, ευχάριστος και όλοι σε θέλουν στη παρέα τους. Ωστόσο κρατάς τις απαραίτητες αποστάσεις και δεν κάνεις κολλητές παρέες εύκολα , έτσι ώστε να τα έχεις καλά με όλους! Ανήκεις στα Παρορμητικά Ζώδια και πολύ πιθανόν στο Ζώδιο του Ζυγού όπως ο Γιώργος!

Αποτελέσμα 7: Είσαι ο Στέλιος Χανταμπάκης!
Έχεις οξυδερκές μυαλό, πολύ χιούμορ και αρχηγικές ικανότητες! Ωστόσο όσο περισσότερο σ’αγαπούν, τόσο περισσότερο παίρνεις θάρρος και μάλλον το παρακάνεις με την έπαρση! Ανήκεις στα Παρορμητικά Ζώδια και πολύ πιθανόν στο Ζώδιο του Αιγόκερω όπως ο Στέλιος!

Αποτελέσμα 8: Είσαι ο Γιώργος Αγγελόπουλος!
Είσαι μοναδικός, ξεχωριστός και τραβάς όλα τα βλέμματα, είτε με την εμφάνιση σου, είτε με την δυναμική και ειλικρινή προσωπικότητα σου! Ωστόσο, οι αρχηγικές τάσεις που έχεις αλλά και οι ικανότητες σου που προκαλούν τον φθόνο, σε καθιστούν αντιπαθητικό σε κάποια άτομα! Ανήκεις στα Παρορμητικά Ζώδια και πολύ πιθανόν στο Ζώδιο του Αιγόκερω όπως ο Γιώργος!

Αποτελέσμα 9: Είσαι ο Λάμπρος Χούτος!
Είσαι μάλλον χαμηλών τόνων αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το μυαλό σου δεν παίρνει ασταμάτητες στροφές. Είσαι ήρεμα δυναμικός και φιλικός, αλλά έχεις την τάση να πλησιάζεις τον «αρχηγό» σε μια παρέα, προκειμένου να κερδίσεις τον σεβασμό και να προβληθείς και εσύ. Ανήκεις στα Μεταβλητά Ζώδια και πολύ πιθανόν στο Ζώδιο του Τοξότη όπως ο Λάμπρος!

Αποτελέσμα 10: Είσαι ο Μπο!
Είσαι χαλαρός τύπος και δεν ταράζεσαι σχεδόν με τίποτα! Ενδυναμώνεις τους φίλους σου και τους στηρίζεις απέναντι στους εχθρούς τους, ακόμα κι αν είσαι άδικος κάποιες φορές! Είσαι αρκετά επιρρεπής στις… λιχουδιές! Ανήκεις στα Μεταβλητά Ζώδια και πολύ πιθανόν στο Ζώδιο του Τοξότη όπως ο Μπο!

Αποτελέσμα 11: Είσαι ο Γιάννης Σπαλιάρας!
Είσαι καλόψυχος και με ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπο σου, ότι κι αν γίνει! Πληγώνεσαι από τους πονηρούς και έξυπνους ανθρώπους, αφού το δικό σου αθώο μυαλό, δεν καταλαβαίνει πότε η γκάφα σου ξεπερνά κάποια όρια και δεν φαντάζεται ότι μπορεί κάποιοι να ραδιουργούν εναντίον σου, γι’ αυτό το λόγο! Ανήκεις στα Μεταβλητά Ζώδια και πολύ πιθανόν στο Ζώδιο του Διδύμου όπως ο Γιάννης!

Αποτελέσμα 12: Είσαι η Ειρήνη Κολιδά!
Είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου, τις δυνατότητες σου αλλά και την γοητεία σου! Ωστόσο μερικές φορές είσαι εκτός τόπου και χρόνου και αντιλαμβάνεσαι κάποιες καταστάσεις τελευταίος, μέσα σε μια παρέα. Το περήφανο ύφος σου, κερδίζει ή θαυμαστές ή ζηλόφθονους εχθρούς! Ανήκεις στα Μεταβλητά Ζώδια και πολύ πιθανόν στο Ζώδιο του Ιχθύ όπως ο Γιάννης!

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.