ASTRO-MATRIX

Η αστρολογία ξέρει τι είναι καλύτερο για κάθε άτομο

Πως θα τον πείσεις να σε παντρευτεί σύμφωνα με το ζώδιο του

Zodia

Τα αστέρια μπορεί να μας βοηθήσουν να ζήσουμε... εμείς καλά κι εσείς καλύτερα! Ακούγεται ίσως σαν παραμύθι, αλλά είναι πραγματικότητα!

Μπορείς αλήθεια να κάνεις έναν άντρα να θέλει πραγματικά να σε παντρευτεί; Ναι, μπορείς σίγουρα να πιέσεις ή να χειριστείς κάπως κάποιον για να τον οδηγήσεις σε γάμο, αλλά τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι αυτά που περιμένεις.

Η πίεση και το ζόρι, δεν φέρνουν ποτέ τα ιδανικά αποτελέσματα και ο γάμος με αυτό τον τρόπο δεν θα είναι ευτυχισμένο! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως μια μικρή ώθηση προς την κατεύθυνση του γάμου, δεν είναι καλό πράγμα. Εμείς σε αυτό το άρθρο θα επικεντρωθούμε και θα σου πούμε με πιο τρόπο μπορείς να δώσεις αυτή την έξτρα «ώθηση» στο ταίρι σου, προκειμένου να το πείσεις χωρίς ζόρι, ότι ναι, μπορείτε μαζί να ζήσετε μία ευτυχισμένη ζωή!

Η Αστρολογία ξέρει τι είναι καλύτερο για κάθε άτομο ανάλογα με το ζώδιο του αλλά και πιο συγκεκριμένα ανάλογα με τον αστρολογικό του χάρτη! Δες λοιπόν τα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να οδηγηθείς σε γάμο, με το ζώδιο που αγαπάς!

Κριός
Με ένα Κριό, όλα είναι σχετικά χωρίς αμφισβήτηση, ακόμα και ο γάμος. Αν θελήσεις να δώσεις πολλά, φρόντισε να κρατήσεις και κάτι πίσω, ώστε αυτό να του κινήσει την περιέργεια. Με λίγα λόγια φρόντισε να μην του δώσεις τα πάντα στο «πιάτο» και άφησέ τον πάντα, να έχει κάτι νέο που να θέλει να εξερευνήσει σε εσένα! Δείξε του ότι είσαι έτοιμη για κάθε περιπέτεια και ότι ο ίδιος δεν πρόκειται ποτέ να βαρεθεί μαζί σου! Δείξε του ότι μεταξύ σας υπάρχει ισότητα και ότι θα είσαι η δύναμη, που θα τον ενθαρρύνει να αλλάξει προς το καλύτερο για χάρη σου. Αυτό που θα τον σύρει πραγματικά κοντά σου είναι η πρόκληση, για να κρατήσεις έντονο το ενδιαφέρον του.

Ταύρος
Ένας Ταύρος εκτιμά και επιθυμεί να έχει στο πλάι του ένα ισχυρό σύντροφο. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι για να καταφέρεις να τον παντρευτείς, θα πρέπει να τον πιέσεις ή να τον ρίξεις στην πυρρά με κατηγορώ. Ανέλαβε εσύ την ευθύνη στις δύσκολες καταστάσεις και δώσε τόπο στην οργή στο πείσμα που τον πιάνει! Ο Ταύρος θέλει διπλωματία, ηρεμία, σταθερότητα μα προπάντων θέλει χρόνο. Εφόσον του δώσεις όλα τα περιθώρια για να νιώσει ασφάλεια , σιγουριά και σταθερότητα, τότε μία συζήτηση μαζί του, θα τον πείσει, εξάλλου το Ταυράκι το έχει ως όνειρο ζωής την δημιουργία οικογένειας!

Δίδυμος
Ο Δίδυμος χρειάζεται μία σύζυγο , που να είναι πάντα επάνω από όλα και να τον εκπλήσσει συνεχώς. Το στοιχείο της έκπληξης είναι ζωτικής σημασίας σχεδόν σε κάθε σχέση, αλλά είναι ακόμα πιο σημαντικό για ένα Δίδυμο που βαριέται στο πι και φι! Η επικοινωνία ύστερα και η άνεση στο λόγο, καθώς και τα ταξίδια και οι εμπειρίες σας, θα τον βοηθήσουν να σου ξανοιχτεί σταδιακά! Είναι πολύ σημαντικό να έχεις με τον Δίδυμο κοινά ενδιαφέροντα που θα γεμίζουν το χρόνο σας με τρόπο όμορφο! Έτσι λοιπόν το τρίπτυχο που θα σε οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας με έναν Δίδυμο είναι: Επικοινωνία, Εκπλήξεις, Κοινά Ενδιαφέροντα!

Καρκίνος
Ο Καρκίνος ενδιαφέρεται βαθιά για τα συναισθήματά σου, ακόμη και σε σημείο έντονης ανησυχίας, αρκεί να ξέρει ότι αυτό που νιώθεις αυτή τη στιγμή είναι αληθινό. Κάνει τα πάντα για αυτό που χρειάζεσαι για το μέλλον και δεν νοιάζεται για τον πλούτο ή την εξυπνάδα τόσο, αρκεί να σου κρατήσει το ενδιαφέρον και να νιώθεις ευτυχισμένη. Για να τον πείσεις να σε παντρευτεί, αρκεί να τον κάνεις να νιώσει μέσα από την σχέση σας την ζεστασιά της συντροφικότητα, αλλά και της οικογένειας! Σημαντικό είναι να του δείξεις, ότι μαζί μπορεί να χτίσετε ένα κοινό μέλλον, γεμάτο αγάπη, όπου εσύ θα δηλώσεις ευθέως αποδοχή τόσο στην οικογένεια και στην δουλειά του, όσο και στο παρελθόν του!

Λέων
Παρά την... παλικαριά τους, οι Λέοντες μπορεί μερικές φορές να είναι λίγο ανασφαλείς! Προσπαθώντας λοιπόν να πείσεις τον Λέοντα να σε παντρευτεί, καλό είναι πρώτα να φροντίσεις να μάθεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου, ώστε να γνωρίζεις πως να αποφεύγεις να τον πληγώνεις στο μέλλον. Επίσης, ο Λέων αγαπά τις φιλοφρονήσεις και ποτέ δεν ικανοποιείται αρκετά, όσες και αν ακούσει! Αν τον αγαπάς πραγματικά, ποτέ δεν πρέπει να του πεις ψέματα για το πόσο εκπληκτικός τύπος είναι! Για να σε παντρευτεί; Αρκεί να νιώθει ότι βασίζεσαι πάνω του, ότι τον θαυμάζεις, αλλά και ότι ο ίδιος αισθάνεται περήφανος που σε έχει στο πλάι του!

Παρθένος
Οι Παρθένοι αγαπούν τα πειράγματα και είναι πνευματώδης! Ένας Παρθένος θα νοιώσει πραγματική ικανοποίηση, αν βρει σε σένα έναν πρόθυμο ακροατή. Εάν ένα αστείο του έχει ως στόχο εσένα, μην το πάρεις προσωπικά! Το ίδιο ισχύει και με την κριτική του, αφού αυτός ειλικρινά προσπαθεί να σε βοηθήσει και όχι να σε βλάψει. Όταν δεν ξέρεις κάτι καμιά φορά, ρώτησέ τον. Θα του δώσεις μεγάλη χαρά να σου απαντήσει, αφού οι Παρθένοι αγαπούν να επιδεικνύουν τις γνώσεις τους. Για να πει το «ναι» στο γάμο, αρκεί να μοιράζεστε καλή επικοινωνία, αλλά και να αισθάνεται ότι έχει να κάνει με έναν άνθρωπο που τον βοηθά και τον καλύπτει συναισθηματικά!

Ζυγός
Οι Ζυγοί, αγαπούν την ισορροπία και δεν απολαμβάνουν την όποια αντιπαράθεση. Να ξέρεις πως αυτό δεν αφορά πάντα εσένα και ότι μερικές φορές μπορούν να θυσιάσουν την περηφάνια τους για την αρμονία της σχέσης. Μην φοβάσαι να κάνεις μαζί του ρομαντικές σκέψεις και όνειρα για το αύριο, ή ακόμα και για το γάμο σας. Ο Ζυγός λατρεύει τα ρομάντζα και θέλει με τον τρόπο του και μία γυναίκα που θα έχει το τσαγανό να τον διεκδικήσει αλλά και να πάρει και πρωτοβουλίες αν αυτό χρειαστεί!

Σκορπιός
Αν θέλεις να κάνεις μια ισόβια δέσμευση με ένα Σκορπιό, πρέπει να είσαι απόλυτα ειλικρινής , χωρίς ούτε καν λευκά ψέματα ή οτιδήποτε. Ο Σκορπιός μισεί τους ψεύτες! Ο Σκορπιός είναι τόσο πολύ σεξουαλικός και γεμάτος πάθος, που θα πρέπει να του ικανοποιείς πλήρως όλη αυτή την ερωτική του δίψα! Εκτός από την πιπεράτη σεξουαλική ζωή, ο Σκορπιός για να σε παντρευτεί, θα πρέπει να είναι απόλυτα σίγουρος, ότι μπορεί να σου έχει τυφλή εμπιστοσύνη. Δεν είναι μία εύκολη απόφαση για αυτόν ο γάμος, θα σε περάσει από αρκετές δοκιμασίες, φρόντισε να μην τσιμπήσεις και τα κάνεις θάλασσα! Για να τον πείσεις να σε παντρευτεί; Αρκεί να του δείξεις ότι η αγάπη που τρέφεις για αυτόν σε κρατά ισόβια δέσμια μαζί του!

Τοξότης
Ο Τοξότης δεν είναι ο άνδρας που μπορούμε άνετα να πούμε ότι πάει για γάμο, ωστόσο οι στατιστικές έχουν δείξει πως παίρνει στο άψε- σβήσε την απόφαση για να παντρευτεί, άσχετα κι αν δεν του πολυαρέσει. Δεν μπορεί να αισθάνεται εγκλωβισμένος, προτιμά να συμπεριφέρεται αυθόρμητα και απελευθερωμένα και αυτό είναι κάτι που οφείλεις να το σεβαστείς. Ο Τοξότης θέλει έναν σύζυγο, ο οποίος μπορεί να πάει μακριά στο Παρίσι για το Σαββατοκύριακο ή που να μην έχει κανένα πρόβλημα για μια κουβέντα με αγνώστους σε ένα τρένο. Αν ένας Τοξότης βρει κάποιο άτομο με την ίδια αίσθηση της περιπλάνησης και της ελευθερίας, όπως εκείνος την νοιώθει, μπορεί να φανταστεί μια ολόκληρη ζωή, γεμάτη μαγικές εμπειρίες μεταξύ τους.

Αιγόκερως
Αν θέλεις ένα Αιγόκερω για σύζυγο, θα πρέπει να είσαι άτομο τόσο οικονομικά ανεξάρτητο, αξιόπιστο και εργατικό όπως είναι αυτός. Ένας Αιγόκερως δεν θέλει μια εντυπωσιακή ή επιπόλαια συντροφιά. Θέλει κάποιον που να μπορεί να εμπιστευθεί. Αν λοιπόν έχεις όλα αυτά τα ωραία χαρακτηριστικά και εξακολουθείς να έχεις την αίσθηση του χιούμορ και μια υγιή σεξουαλική όρεξη, ο Αιγόκερως θα ήθελε να σε παντρευτεί το συντομότερο δυνατόν.

Υδροχόος
Υπάρχει ένα παλιό ρητό που λέει ότι ο καλύτερος τρόπος για να φτάσουμε στην καρδιά, είναι μέσω του στομάχου. Λοιπόν, αυτό δεν είναι αλήθεια για τον Υδροχόο. Ο καλύτερος τρόπος για να καρδιά του, είναι μέσα από το μυαλό. Δείξε του ότι είσαι ένα βαθιά στοχαστικό και ένα πραγματικά μοναδικό άτομο, κάτι που θα τον κρατήσει σε εγρήγορση. Αν του δείξεις ότι υπάρχεις εκεί δίπλα του, ακόμη και αν ο ίδιος δεν λέει τίποτα για το πρόβλημά του, αυτός θα ξέρει ότι είσαι το μοναδικό πρόσωπο γι' αυτόν.

Ιχθύς
Δείξε σε ένα Ιχθύ πως νοιάζεσαι για όλους τους ανθρώπους και τα ζώα της γης και σίγουρα θα λάβει το μήνυμά σου! Αν έχεις επιδείξει μια απαλή, μαλακή πλευρά στην προσωπικότητά σου, θα τον δεις να συντάσσεται όλο και πιο κοντά σου. Γίνε η μούσα του και φρόντισε να τον ενθαρρύνεις, δείχνοντας την εκτίμησή σου στα πράγματα που κάνει για σένα, είτε πρόκειται για μια απλή κάρτα ή ένα ποίημα. Αν σε εμπνεύσει ένας Ιχθύς και με τη σειρά του εμπνέεται από αυτό το στοιχείο, δεν είναι απίθανο ότι θα θέλει να σε παντρευτεί.

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.