ΚΟΣΜΟΣ

Συνάντηση Παπανδρέου - Σι Τσινπίνγκ (βίντεο)

kina

Όπως σας είχα εγκαίρως ενημερώσει στην Κίνα δεν βρίσκεται μόνο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αλλά και ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τσινπίνγκ συναντήθηκε με τον Παπανδρέου και συζήτησαν εκτενώς μαζί με τις αντιπροσωπείες της Κινεζικής Ηγεσίας και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος και κυρίως για τον δρόμο του μεταξιού και τα θέματα που αφορούν την παγκόσμια διάσκεψη.

Η κινεζική τηλεόραση μετέδωσε μάλιστα εκτενές απόσπασμα από τη συνάντηση Σι Τσινπίνγκ και Παπανδρέου. Δείτε το σχετικό βίντεο.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Η ελληνική δημόσια και μιντιακή ζωή ας πάρει μαθήματα πολιτικού πολιτισμού απο την ορκομοσία Μακρόν.Είναι καλό να ασχολιθεί με την ρποσωπικότητα και τις ευαισθησίες Γ.Παπανδρέου, που δίνει καθημερινά μαθήματα πολιτειολογίας και όχι κατινισμού.

 2. Λ.Σ 0:35 16/05/2017

  Μα τι ανακριβειες γραφετε?Απο το πρωι ολα τα καναλια,κρατικα και ιδιωτικα,το αναφερουν συνεχως!Περα απο πλακα ,καποιοι τρεμουν την ολικη δικαιωση του,αλλα και την διεθνη του αναγνωριση.

 3. freeman 21:48 15/05/2017

  ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΏΝ.
  Η ΔΙΚΑΊΩΣΗ της Πολιτικής του Γ.Παπανδρέου 2010-2011 είναι ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣΤΑΤΗ για τους μη θεόστραβους από την εμπάθεια τυφλοπόντικες.
  Τον ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΡΑ-ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟ Global G.Papadreou που ως Προσωπικότητα-Διανοητή-Στοχαστή ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΡΟΥΣ , τον έχουν ΕΠΙΣΗΜΑ καλέσει ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ οι Κινέζοι των 1,4 Δισεκατομμυρίων Ψυχών στη Σύνοδο Κορυφής «Μια Ζώνη, ένας Δρόμος» Belt and Road High Level Forum 14 και 15 Μαΐου 2017. Στη Σύνοδο στην οποία θα συμμετάσχουν αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων καθώς και επικεφαλής Διεθνών Οργανισμών. Στο δε ΝεοΕλλαδιστάν οι καραμανλομπουκωμένοι δημοσιοκάφροι υποδαυλίζουν εδώ και 7 χρόνια τον μπουρδολοπροδοτολογικό αντιΓαπισμό.
  Βενιζέλοι, ΚαιλοΞεκολαράκηδες και Ανδρουλάκηδες , ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ διαπλοκοΕλλαδιστάν είναι απλοί τοπικοί φύλαρχοι … στείρες πολιτικές αλανιάρες παλιόγιδες .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.