ΕΛΛΑΔΑ

Στο πλαίσιο επίσκεψης τους στην Ελλάδα

Συνάντηση της Έλενας Κουντουρά με το προεδρείο του Hellenic American Institute

kountoura1

Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε στο υπουργείο με τον πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου American Hellenic Institute Nick Larigakis και αντιπροσωπεία του ΑΗΙ, στο πλαίσιο επίσκεψης τους στην Ελλάδα.

Στην εθιμοτυπική συνάντηση, η κ. Κουντουρά ενημέρωσε για το πρόγραμμα των υλοποιούμενων δράσεων του υπουργείου με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της τουριστικής κίνησης από ΗΠΑ το 2017, σε συνέχεια της αύξησης την τελευταία διετία και για το στοχευμένο πρόγραμμα προώθησης και προβολής.

Αναφέρθηκε στον ενεργό ρόλο των Ελλήνων της Διασποράς που αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές του ελληνικού τουρισμού διεθνώς και ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία του ΑΗΙ για το ενδιαφέρον τους και την συμβολή τους στην προώθηση της Ελλάδος στις ΗΠΑ.

Ο πρόεδρος του ΑΗΙ εξήρε το έργο του υπουργείου για την αξιοποίηση των ευκαιριών ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού και εξέφρασε την υποστήριξή του στην ενδυνάμωση της παρουσίας της Ελλάδας στην αμερικανική αγορά και την προώθηση νέων συνεργασιών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.