ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζεται στον Ολυμπιακό το σίριαλ της αναζήτησης του επόμενου προπονητή

Συνεχίζεται το σίριαλ με τον προπονητή του Ολυμπιακού

olimpiakos1

Κάθε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα σχετικά με τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού και αυτή η εβδομάδα ίσως να είναι η κρίσιμη που θα ορίσει τις εξελίξεις.

Στον Ολυμπιακό εντός της εβδομάδας ελπίζουν να έχουν ολοκληρώσει το θέμα του προπονητή, έχοντας βρει την καλύτερη δυνατή λύση. Το σίγουρο είναι ότι οι Πειραιώτες συζητούν με ξένους προπονητές και με κάποιους είναι σε προχωρημένες επαφές.

Το εύλογο ερώτημα είναι γιατί δεν υπάρχει συμφωνία; Η αλήθεια είναι πως η σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες έγινε θέμα συζήτησης στο εξωτερικό και το γεγονός πως ο Ολυμπιακός άλλαξε προπονητές... σαν τα πουκάμισα έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Έτσι, πολλοί ξένοι τεχνικοί παρουσιάζονται διστακτικοί στην προοπτική να δουλέψουν στους πρωταθλητές Ελλάδας, έχοντας μάλιστα μπροστά τους και τον σκόπελο των προκριματικών για να περάσουν στους ομίλους του Champions League.

Πάντως, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο οι Πειραιώτες να πορευθούν τελικά με τον Τάκη Λεμονή. Οπως έχουμε τονίσει και στο πρόσφατο παρελθόν, έχουν γίνει συζητήσεις με τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος ουσιαστικά είναι στο «περιμένε» από πλευράς Ολυμπιακού.

Τέλος, κάποιοι συνεχίζουν να εμπλέκουν το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου με τους πρωταθλητές Ελλάδας, αν και πολλοί από τον Ολυμπιακό χαρακτηρίζουν τη λύση του πρώην προπονητή της Ξάνθης ως έσχατη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.