WEBTV

Survivor: Το φλερτ Ευρυδίκης - Βασάλου!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τον τελευταίο καιρό φαίνεται να έχει έρθει πιο κοντά με τον personal trainer των «Μαχητών», Κωνσταντίνο Βασάλο. Η κάμερα του «Survivor» τους έχει απαθανατίσει κάποιες φορές να περπατούν παρέα στην παραλία, ενώ στα γενέθλια της αθλητικογράφου του ΣΚΑΪ, ο Βασάλος της χάρισε το φούτερ του.

Η Βαλαβάνη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, έχει ταΐσει από το πιάτο της τον Βασάλο στο στόμα, ενώ όπως παραδέχτηκε ο γοητευτικός personal trainer, στο παρελθόν και εκείνος της έχει δώσει από το φαγητό του.

Η καλή χημεία των δύο παικτών δεν πέρασε απαρατήρητη από τους «Διάσημους» και τους «Μαχητές» αλλά ούτε από τους ανθρώπους της παραγωγής του ριάλιτι. Στο χθεσινό τηλεπαιχνίδι, ο Σάκης Τανιμανίδης έριξε «λάδι στη φωτιά» με μία ερώτηση που υπέβαλε στην Βαλαβάνη και στον Βασάλο.

«Πόσες θερμίδες καίμε με ένα φιλί; ανά λεπτό», ήταν η ερώτηση που τους απήυθυνε. Τα γέλια της Ευρυδίκης και του Κωνσταντίνου «πρόδωσαν» την αμηχανία τους. Η Βαλαβάνη απάντησε «10» και ο Βασάλος «5». Τότε ο personal trainer είπε: «Η Ευρυδίκη θα είναι μάλλον πιο θερμή! Εγώ θα είμαι πιο...».

'Οσο για τον Γιάννη Σπαλιάρα, με διάθεση για χιούμορ, είπε στους δύο παίκτες να δοκιμάσουν να φιληθούν για να απαντήσουν σωστά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.