ΕΛΛΑΔΑ

Σημερινή ανακοίνωση

Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο για καταδικαστικές αποφάσεις στην Κεντρική Μακεδονία

xeiropedes-sullipsi-arxeio

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, για καταδικαστικές αποφάσεις, προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί σε ισάριθμα σημεία της Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με σχετική σημερινή ανακοίνωση.

Ειδικότερα, συνελήφθη χθες το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 55χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Χθες το πρωί συνελήφθη στην Αλεξάνδρεια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 30χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γιαννιτσών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών για το αδίκημα της κλοπής.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, συνέλαβαν χθες στη Βέροια 44χρονο ημεδαπό, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις, βάσει των οποίων του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για το αδίκημα της κλοπής.

Επιπλέον, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Σιδηρόκαστρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής 35χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών για το αδίκημα της κλοπής.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.