ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Superleague Play Off

Βαριά «καμπάνα» στον Παναθηναϊκό!

ePEIDSODIA

Αυτές είναι οι ποινές που επιβλήθηκαν στον Παναθηναϊκό για το επεισοδιακό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Όπως αναμενόταν, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με αφαίρεση δύο βαθμών για τα όσα έγιναν στον ματς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για τα πλέι οφ, ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε το συγκεκριμένο παιχνίδι στα χαρτιά με 0-3.

Επίσης, οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν και με 2 παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, τα οποία θα τα παίξουν του χρόνου, αφού για εφέτος δεν έχουν άλλο ματς στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Πιο συγκεκριμένα, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 2ης αγωνιστικής των Play Offs.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/5/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 17/5/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της:

ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον διακοπέντα αγώνα με τέρματα 0-3 υπέρ της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., και τιμωρεί με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου των αγώνων κατάταξης (play offs) και με αφαίρεση δύο (2) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, την εγκαλουμένη Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και πειθαρχική ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές.

ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ συνολική χρηματική ποινή, ποσού σαράντα ένα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (άρθρο 4 παρ. 4 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.).

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Παναθηναϊκός πέφτει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ.

Η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:

1. ΑΕΚ 9 βαθμοί
2. ΠΑΟΚ 8
3. Παναθηναϊκός 6
4. Πανιώνιος 4

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.