ΚΟΣΜΟΣ

Βορειοευρωπαίοι πρωθυπουργοί τρολάρουν τον Τραμπ για την απόκοσμη φωτογραφία με τη σφαίρα

tramp

Ένα από τα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν κατά την επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στη Σαουδική Αραβία ήταν αυτό με τον ίδιο, τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας και τον πρόεδρο της Αιγύπτου να βάζουν τα χέρια τους σε μια φωτεινή σφαίρα με την απόκοσμη φωτογραφία να γίνεται viral.

Το στιγμιότυπο αυτό αποφάσισαν να τρολάρουν - σε μια ασυνήθιστη κίνηση - οι πρωθυπουργοί Σουηδίας, Ισλανδίας, Δανίας, Φινλανδίας και Νορβηγίας.

Αντί όμως για μια σφαίρα και ένα απόκοσμο αποτέλεσμα οι πέντε βορειοευρωπαίοι πρωθυπουργοί επέλεξαν να ακουμπήσουν τα χέρια τους σε μια μπάλα ποδοσφαίρου σε ένα φωτεινό φόντο.

trolarountramp
Το φωτογραφικό στιγμιότυπο απαναθατίστηκε σε μια συνάντηση των πέντε στο Μπέργκεν της Νορβηγίας προκειμένου να συζητήσουν την καλύτερη μεταξύ τους συνεργασία.

Και για όσους δεν κατάλαβαν το τρολάρισμα η πρωθυπουργός της Νορβηγίας Έρνα Σόλμπεργκ ήταν ξεκάθαρη: Ποιος κυβερνά τον κόσμο; Το Ριάντ ή το Μπέργκεν;

«Δεν ξέρω τι σκέφτονταν οι ηγέτες στην επάνω φωτογραφία. Στην από κάτω οι πέντε πρωθυπουργοί κρατούν μια μπάλα με τους στόχους της βιωσιμότητας. Ελπίζουμε ότι θα αποτελέσουν έναν οδικό χάρτη για το μέλλον» πρόσθεσε στο τρολάρισμα η Νορβηγή πρωθυπουργός.

facebooktramp

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.