ASTRO-MATRIX

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια: Η αντίθεση του Άρη από τους Διδύμους με τον Κρόνο στον Τοξότη στις 29 προκαλεί ανάφλεξη σε εστίες πολέμου ανά τον κόσμο

Zodia

Κριός
Είστε αρκετά τολμηροί και επικοινωνιακοί, γεγονός που φέρνει πολύ κόσμο γύρω σας. Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο με τον οποίο δηλώνετε την παρουσία σας και να φροντίσετε λίγο περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους. Προσοχή σε ότι σας κουράζει και ότι βάζει σε δοκιμασία τις αντοχές και την υγεία σας!
ΤΙΡ Ακυρώστε τις μη συμφέρουσες προθέσεις των άλλων.

Ταύρος
Οι άλλοι έχουν άλλα θέματα να ασχοληθούν και φαίνεται ότι η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να το διαπιστώσετε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Κάποιες συμπεριφορές στον κοινωνικό σας περίγυρο φαίνεται να σας εκπλήττουν, τη στιγμή μάλιστα που είχατε ξεκαθαρίσει τη θέση σας. Αισθηματικά το τοπίο παραμένει ασαφές.
ΤΙΡ Ανανεώστε τις σχέσεις σας με τον κοινωνικό σας περίγυρο.

Δίδυμοι
Αρκετά επικοινωνιακή προβλέπεται η εβδομάδα που ξεκινά, αλλά εσείς παραμένετε απρόβλεπτοι. Είναι που δέχεστε θετικά μηνύματα από το περιβάλλον και σημαντική υποστήριξη από τους πλανήτες. Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα της ευστροφίας και επικοινωνίας που διαθέτετε και περάστε μια εβδομάδα σχεδόν όπως τη θέλετε. Όπου κι αν πάτε, θα βρείτε φίλους και γνωστούς.
ΤΙΡ Δηλώστε με σαφήνεια τα θέματα που σας απασχολούν!

Καρκίνος
Το παρασκήνιο της εργασίας και των πρακτικών σας υποχρεώσεων είναι που σας απασχολεί περισσότερο αν και, δεν φαίνεται να έχει τα βέλη του στραμμένα επάνω σας τελικά. Κάποιες από τις κοινωνικές σας σχέσεις έχουν περάσει στη σφαίρα της τυπικότητας και δεν χρειάζεται τώρα να μάθετε λεπτομέρειες για συμβάντα του παρελθόντος. Το παρόν μετράει περισσότερο!
ΤΙΡ Ζητήστε την υποστήριξη που χρειάζεστε!

Λέων
Ότι αγγίζετε μπορεί να γίνει χρυσός, αλλά προσέξτε γιατί αυτή η εύνοια έχει και ένα όριο. Ασχοληθείτε με τη σχέση σας, ανανεωθείτε πνευματικά και φυσικά και φροντίστε να μην χρειάζεται να λέτε πολλά γι αυτά που κάνετε. Ό,τι χρειάζεται εξηγήσεις σημαίνει, είτε ότι δεν είναι καλό, είτε ότι απευθύνεται σε λάθος ανθρώπους.
ΤΙΡ Μη ζητάτε όσα δεν έχουν και δεν μπορούν να σας προσφέρουν!

Παρθένος
Θα χρειαστεί να υποστηρίξετε τις επιλογές σας, να εξηγήσετε τους λόγους και να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας. Οι άλλοι γύρω σας δείχνουν ανυπόμονοι, αλλά εσείς είστε μεθοδικοί και προσεκτικοί σε ότι κάνετε. Σύντομα αλλάζουν οι καταστάσεις και οι κόποι σας θα ανταμειφθούν. Και δεν εννοώ μόνο στην εργασία. Φανείτε συνετοί στα οικονομικά σας!
ΤΙΡ Μετακινηθείτε από θέσεις που δεν αποδίδουν καρπούς~!

Ζυγός
Γεμίστε πολλές μπαταρίες για να έχετε δυνάμεις αργότερα. Είναι γεγονός ότι βρίσκεστε σε περιβάλλον της αρεσκείας σας και χαλαρώνετε από κάποιες υποχρεώσεις. Κάποιοι έχουν αναλάβει να σας περιποιηθούν παντοιοτρόπως και είναι ότι ακριβώς χρειαζόσασταν αυτόν τον καιρό. Βγάλτε πολλές selfieγιατί, μπορεί να μην πιστεύετε στα μάτια σας γι αυτό που συμβαίνει.
ΤΙΡ Αφήστε κάποιες υποχρεώσεις σας για πιο εύθετο χρόνο!

Σκορπιός
Συναντάτε αντιστάσεις και αντιδράσεις ως προς την ολοκλήρωση των σχεδίων σας, γεγονός που σας αναγκάζει να χρησιμοποιήσετε όσα μέσα διαθέτετε για να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Εσείς που είστε ανικανοποίητοι, φροντίστε να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν στα ενδιαφέροντά σας και αν δεν σας αρέσει, δείτε μήπως μπορείτε να αλλάξετε τη σύνθεση και τη δόση των θεμάτων που ασχολείστε.
ΤΙΡ Συνεργαστείτε με κατάλληλα πρόσωπα!

Τοξότης
Αισθητές αλλαγές και βελτιώσεις έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν υπολογίζατε στις υποχρεώσεις που συνεπαγόταν κάτι τέτοιο. Όλα καλύτερα λοιπόν, αλλά το τρέξιμο περισσότερο. Είναι επειδή είχατε αδρανήσει καιρό και τώρα πρέπει να καλύψετε το χαμένο έδαφος. Κανείς όμως δεν είναι τόσο τυχερός όσο εσείς και πρέπει να οργανώσετε το χρόνο σας και να επιτύχετε τους στόχους σας!
ΤΙΡ Βρείτε τον εαυτό σας και λειτουργήστε σαν καλοί Τοξότες!

Αιγόκερως
Θεαματικά όχι, ουσιαστικά όμως ναι, υπάρχουν βελτιώσεις στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Προσέξτε τώρα να μην επιχειρήσετε οπισθοδρόμηση αλλά να ρυθμίσετε την πορεία σας προς το μέλλον. Σας αρέσει να φαίνεστε χρήσιμοι αλλά δικαιούστε και ένα διάλειμμα στον τομέα των υποχρεώσεων. Εκείνοι που σας ξέρουν καλά, θα φροντίσουν να σας υποστηρίξουν και να σας ενθαρρύνουν.
ΤΙΡ Ξεκαθαρίστε τη θέση σας στα αισθηματικά σας!

Υδροχόος
Κάποιες ξαφνικές ριπές αέρα σας γεμίζουν με ρίγη συγκίνησης. Το απρόσμενο θα παίξει θετικό ρόλο στα αισθηματικά, προσωπικά και κοινωνικά σας θέματα κι εσείς πρέπει να δείξετε ότι διαθέτετε όλες τις δεξιότητες που χρειάζονται για να ταξιδέψετε με επιτυχία σε περιοχές που πάντα θέλατε να βρεθείτε. Το απρόοπτο θα παίξει θετικό ρόλο για τους περισσότερους από εσάς, αλλά θα αντιμετωπίσετε και κάποιο σημαντικό δίλημμα στα κοινωνικά σας.
ΤΙΡ Εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες για να εδραιώσετε την αξία σας!

Ιχθύες
Είστε απασχολημένοι με το έργο της ζωής σας και δύσκολα αφήνετε περιθώρια στους άλλους να αυτοσχεδιάσουν. Έχετε ξεκαθαρίσει τα θέλω σας και έχετε μοιράσει τους ρόλους. Στην πορεία όμως καταλαβαίνετε ότι κάποιοι είναι εντελώς ακατάλληλοι γι αυτό που τους επιλέξατε! Αποφασίστε! ΄Η θα χαλάσει το έργο, ή θα τους αντικαταστήσετε.
ΤΙΡ Ο οποιοσδήποτε συμβιβασμός σας πρέπει να σας προσφέρει ανταποδοτικά οφέλη!

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.