ASTRO-MATRIX

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια: Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 25 δίνει αφορμές για δημόσιες αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις παγκοσμίως

Κριός
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας βοηθούμενη και από τον Δία στο Ζυγό, γίνεται περισσότερο ανυπόμονη και απερίσκεπτη. Φροντίστε λοιπόν την αισθηματική σας συμπεριφορά, τις κοινωνικές σας επιλογές αλλά και το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας. Οι πειρασμοί πολλοί και αν έχετε περιοριστεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα, είστε επιρρεπείς σε θεαματικές κινήσεις, που, αν δεν τις έχετε μελετήσει καλά, έχουν την ικανότητα να σας εκθέσουν.
ΤΙΡ: Ακούστε τη συμβουλή εκείνων που σας αγαπούν!

Ταύρος
Η εβδομάδα φέρνει στο προσκήνιο αρκετές υποχρεώσεις και θέματα για τα οποία έχετε λόγο να ανησυχείτε. Οι εξελίξεις είναι γρήγορες και αντίθετες από τους υπολογισμούς σας, γι αυτό, φροντίστε να έχετε συμμάχους, να κερδίσετε χρόνο στην εργασία και στα οικονομικά σας και να μην ξεφύγετε από τα όρια της ασφάλειάς σας. Αυτήν την εβδομάδα θα επιβεβαιωθεί η δύναμη του κανόνα και όχι της εξαίρεσης.
ΤΙΡ: Αποφύγετε τα άσκοπα λόγια και συγκεντρωθείτε στα έργα! 54754.

Δίδυμοι
Ο ενθουσιασμός οδηγεί σε τόλμη και η τόλμη σε αποτέλεσμα. Αποφύγετε θέματα που δεν έχουν λύση όπως την επιθυμείτε και προσπαθήστε να ενεργοποιήσετε και τα υπόλοιπα ταλέντα σας. Αλλάξτε συμπεριφορά απέναντι σε εκείνους που δεν σας καταλαβαίνουν και δώστε σημασία στα κεκτημένα σας, είτε πρόκειται για υλικά αγαθά, είτε για ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν.
ΤΙΡ: Προσαρμοστείτε στις συνθήκες της εργασίας σας!

Καρκίνος
Η βεβαιότητα ότι έχετε δίκαιο στις διεκδικήσεις σας μπορεί να σας αναγκάσει να εξαντλήσετε όλα τα αποθέματα δυνάμεων και πλεονεκτημάτων που διαθέτετε. Λειτουργήστε με σύνεση και μέτρο, ακολουθήστε τις συμβουλές που σας προσφέρονται από ανθρώπους εμπιστοσύνης και μην βιάζεστε να γίνουν όλα σύμφωνα με τα σχέδιά σας. Κάτι αλλάζει αργά αλλά σταθερά στα αισθηματικά σας.
ΤΙΡ: Υποστηρίξτε τα ταλέντα σας!

Λέων
Ανοίγετε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα και αυτό απαιτεί συγκέντρωση στο στόχο σας. Έχετε την πεποίθηση ότι είστε μόνοι στις προσπάθειές σας και οι πολλές εξηγήσεις σας έχουν κουράσει. Είναι η εβδομάδα που θεωρείται σημαντική για τους πρακτικούς σας στόχους, τις οικονομικές συναλλαγές σας αλλά και τις αισθηματικές σας εξελίξεις. Απλά τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα, καθώς ο αστάθμητος παράγοντας θα παίξει το ρόλο του.
ΤΙΡ: Να είστε προετοιμασμένοι για ξαφνικές αντιπαραθέσεις!

Παρθένος
Έχετε δίκαιο να είστε επιφυλακτικοί σε προτεινόμενες αλλαγές στην εργασία ή σε σχέδια που αφορούν σε νεωτερισμούς και παράκαμψη των ισχυόντων μέχρι σήμερα κανόνων. Αισθηματικά έχετε άδικο να φοβάστε και να επικεντρώνεστε στο αρνητικό σενάριο. Γίνετε περισσότερο τολμηροί και πιο επιθετικοί στις κινήσεις σας σχετικά.
ΤΙΡ: Αξιοποιήστε τα πλεονεκτήματα που σας καθιστούν μοναδικούς!

Ζυγός
Έμφαση στην προσωπική και κοινωνική σας ζωή με μικρές αλλαγές στα σχέδιά σας φέρνει αυτή η εβδομάδα. Αποκωδικοποιήστε σωστά τους ανθρώπους που σας προβληματίζουν, αλλά και εκείνους που σας παροτρύνουν να εκτεθείτε περισσότερο, υποστηρίζοντας ανεξέλεγκτα τις επιθυμίες σας. Ένα οικονομικό δίλημμα χρειάζεται περισσότερη σκέψη και οργάνωση.
TIP: Αξιοποιήστε την ενεργητικότητά σας!

Σκορπιός
Οι αυτόματες λύσεις σε θέματα δύσκολα δεν προκύπτουν αυτήν την εβδομάδα. Η οικογένεια, οι εύθραυστες σχέσεις με το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον αλλά και τα οικονομικά σας, δημιουργούν ένα παζλ το οποίο χρειάζεται συγκέντρωση και σοβαρότητα για να λυθεί. Η εργασία σας χαρίζει κάποιες ικανοποιήσεις σε επιμέρους θέματα, αλλά το ζητούμενο εξακολουθεί να απέχει από το οπτικό σας πεδίο.
ΤΙΡ: Κάποιοι βασίζονται στις ευαισθησίες σας για δικό τους όφελος.

Τοξότης
Αν συγκεντρωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν και επιδείξετε σοβαρότητα και ευελιξία στην αντιμετώπισή τους, τότε τα αποτελέσματα θα είναι θετικά για εσάς. Φροντίστε να μην αφήνετε τις εξελίξεις στην τύχη, ούτε να αλλάζετε απόψεις κάθε λίγο και λιγάκι, παρασυρόμενοι από τον ενθουσιασμό και την παρορμητικότητά σας! Αισθηματικά έχετε λόγους να είστε ευχαριστημένοι!
ΤΙΡ: Αλλάξτε τα κακώς κείμενα, τώρα που μπορείτε!

Αιγόκερως
Θετική εβδομάδα για τους περισσότερους από εσάς, καθώς δικαιώνεστε στις επιλογές σας, τόσο σε προσωπικά, όσο και σε επαγγελματικά θέματα. Μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο από την υπερπροσπάθεια του πρόσφατου παρελθόντος και να φροντίσετε τον εαυτό σας, την οικογένεια και τους αγαπημένους σας. Αφεθείτε να σας παρασύρουν σε πιο ευχάριστες ασχολίες εκείνοι που ενδιαφέρονται για εσάς.
ΤΙΡ: Η αισιοδοξία είναι το καλύτερο αντίδοτο για εσάς αυτήν την εποχή!

Υδροχόος
Είστε πολύ συγκεντρωτικοί, εξαιτίας κάποιου παθήματος του πρόσφατου παρελθόντος. Φροντίστε όμως να μην είστε υπερβολικοί ούτε στον έλεγχο που ασκείτε, ούτε στις απαιτήσεις σας απέναντι σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχετε κανένα λόγο να έρθετε σε αντιπαράθεση. Πρακτικά και οικονομικά θέματα χρειάζονται την επιμέλειά σας, χωρίς όμως να γίνεστε ανυπόμονοι και απαισιόδοξοι.
ΤΙΡ: Διαθέτετε διπλωματία, χρησιμοποιήστε τη!

Ιχθύες
Φροντίστε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Η εβδομάδα φαίνεται να δημιουργεί αιτίες για αντιπαραθέσεις στην εργασία γι αυτό μην αφήνετε την αγανάκτησή σας να επηρεάσει την συμπεριφορά σας. Αισθηματικά επιδιώξτε κάποιον λογικό συμβιβασμό εάν θέλετε να ευνοηθείτε από τις εξελίξεις και να αποσοβήσετε κάποιες εντάσεις που δεν είναι απαραίτητες για την ώρα.
ΤΙΡ: Εφοδιαστείτε με υπομονή και ανασυγκροτήστε δυνάμεις!

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.