ΠΕΡΙΕΡΓΑ

5 tips για τα σουτιέν που πρέπει να ξέρει κάθε γυναίκα!

Η σχέση μας με το σουτιέν είναι αγάπης και μίσους. Το λατρεύουμε γιατί αναδεικνύει το στήθος μας αλλά παράλληλα το μισούμε γιατί μας (κατά)πιέζει και δεν μας αφήνει να κυκλοφορήσουμε χωρίς αυτό, εκτός και αν έχεις μικρό στήθος, που στέκεται αγέρωχο και όχι μεγάλο και βαρύ που κολλάει πάνω σου και Ω ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
Σε αυτό το post δεν θα μιλήσουμε για το δράμα που περνάς το καλοκαίρι όταν έχεις μεγάλο στήθος, αλλά θα καταγράψουμε κόλπα και μυστικά για να διατηρείς τα σουτιέν σου σε άριστη κατάσταση. Γιατί μπορεί να μας αρέσει το καλοκαίρι, αλλά δυσκολεύει φοβερά τη σχέση μας με το σουτιέν, οπότε αναγκαστικά πρέπει να βρούμε τρόπουςπου θα διευκολύνουν τη συμβίωσή μας.

 

#1 Πλύνε το σουτιέν στο salad spinner
Ξέρεις το γκατζετάκι που πλένει η μαμά σου τα μαρούλια; Αυτό που είναι τάπερ και έχει μέσα ένα σουρωτήρι, το οποίο στραγγίζει τα νερά από τα λαχανικά; Ε, άσε τα μαρούλια και πιάσε τα σουτιέν καθώς με αυτό τον τρόπο μπορεις να τα ξεπλύνεις εύκολα και γρήγορα από τον ιδρώτα χωρίς να χαλάσεις τις μπανέλες. Ρίξε λίγες σταγόνες απορρυπαντικό, χλιαρό νερό και βάλε το σουτιέν μέσα για λίγα λεπτά να μουλιάσει. Στη συνέχεια γύρνα το μερικές φορές και ξέπλυνέ το με κρύο νερό.

#2 Ενίσχυσε το strapless σου με μια τιράντα
Το να μείνει στο strapless σουτιέν στη θέση του είναι ένα από τα μεγαλύτερα challenges που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε το καλοκαίρι. Τι μπορείς να κάνεις για αυτό; Να πάρεις μια έξτρα τιράντα από ένα κατάστημα με εσώρουχα, λιγο πιο χοντρή από μια κανονική και να την τυλίξεις στην περιφέρεια του σουτιέν. Αυτό το κόλπο θα βοηθήσει λίγο την κατάσταση και θα κρατήσει το σουτιέν στο σωστό ύψος, αν όμως αρχίσεις να χορεύεις Rihanna να ξέρεις ότι το σουτιέν δεν θα μείνει στη θέση του.

 #3 Πλύνε το αθλητικό σου σουτιέν όταν κάνεις ντους

Όταν γυρνάς από το γυμναστήριο μπαίνεις απευθείας για μπάνιο, σωστά; Τότε γιατί να μην ξεπλύνεις και το αθλητικό σου σουτιέν από τον ιδρώτα; Χρησιμοποίησε λίγο από το σαμπουάν ή το αφροντους, τρίψτο ελαφρα και ξέπλυνέ το με άφθονο νερό, έτσι θα ξεφορτωθείς την μυρωδιά του ιδρώτα και τα μικρόβια που αναπτύσσονται από την υγρασία ενώ παράλληλα θα προστατεύσεις το ύφασμα του σουτιέν από το πλύσιμο στο πλυντήριο.

#4 Ένωσε τις τιράντες με συνδετήρα

Όταν χαλαρώνουν οι τιράντες του σουτιέν σου δεν κρατάνε το στήθος σωστά και πολύ πιθανό να μην κάθονται στη θέση τους. Τι κάνουμε για αυτό; Αν το σουτιέν είναι στράπλες προφανώς μπορείς να αγοράσεις καινούργιες τιράντες, αν όμως δεν είναι τότε πάρε ένα συνδετήρα και ένωσε σε Χ τις τιράντες. Έτοιμη.

#5 Διάλεξε bralette
Αυτό δεν είναι ακριβώς tip αλλά εναλλακτική πρόταση για σένα που δεν μπορείς να βγεις από το σπίτι χωρίς σουτιέν αλλά δεν σου αρέσει να φαίνεται το βαρετό μαύρο/ μπεζ σουτιέν από την εξώπλατη μπλούζα σου. Διάλεξε ένα ωραίο bralette σε ό,τι χρώμα θέλεις και συνδύασέ το με τις μπλούζες/ φορέματά σου σαν αξεσουάρ.

ΠΗΓΗ: ladylike.gr

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.