ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

Μπακογιάννης: «Λυπηθείτε και τους πολίτες που δεν φταίνε σε τίποτε»

Έκκληση στην κυβέρνηση να δώσει άμεσα λύση στο θέμα συμβασιούχων στην καθαριότητα της απευθύνει ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.
k-mpakogiannisprokalei-sok-i-apofulakisi-tou-s-ksirou.w_hr

Σε ανάρτηση του στο facebook o κ. Μπακογιάννης σημείωσε ότι το πρόβλημα έχει όνομα, υπογραφή και διεύθυνση υπουργείου και κάλεσε την κυβέρνηση να αφήσει ελεύθερη την τοπική αυτοδιοίκηση προκειμένου να επιλύει μόνη της τα προβλήματα και να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών.

Συγκεκριμένα ο Κώστα Μπακογιάννης έγραψε:

«Για να πάμε τη συζήτηση ένα βήμα παραπέρα. Το πρόβλημα των συμβασιούχων στην καθαριότητα είναι, για άλλη μια φορά, ξεκάθαρα,τεχνητό. Έχει όνομα, υπογραφή, διεύθυνση υπουργείου. Αν αφήσουν επιτέλους οι κυβερνήσεις και τα κόμματα την τοπική αυτοδιοίκηση ελέυθερη να ορίζει τις ανάγκες της και να δίνει λύσεις, θα δείτε ότι τα πράγματα είναι πιο απλά. Κάθε υποψήφιος Δήμαρχος να δεσμεύεται προεκλογικά για την πολιτική που θα ακολουθήσει. Κάθε δημοτικό συμβούλιο να μπορεί να κάνει τις επιλογές του και να κρίνεται για αυτές. Αυστηρά. Άλλωστε οι δαπάνες της καθαριότητας είναι ανταποδοτικές. Αφήστε λοιπόν τους Δήμους να αναπνέυσουν γιατί μόνο έτσι θα απεγκλωβιστούμε από μικροκομματικά παιχνίδια και σκοπιμότητες. Λυπηθείτε και τους πολίτες που δεν φταίνε σε τίποτε και σπάστε το διαχρονικό απόστημα της σχέσης ελέγχου και πολιτικής συναλλαγής κυβερνήσεων και τοπικών παραγόντων».

 

ΜΠΑΚΟΓΙΆΝΝΗς

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.