ΕΛΛΑΔΑ

Τη στιγμή που η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο...

Χωρίς καύσιμα τα αυτοκίνητα των Δασαρχείων!

Αδιανόητες καταστάσεις καταγράφονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε επίπεδο Δασαρχείων και λοιπών υπηρεσιών που υπάγονται στην αποκεντρωμένη διοίκηση Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, με όλο τον στόλο των αυτοκινήτων που ανήκουν στα Δασαρχεία της Αχαΐας και της υπόλοιπης Δυτικής Ελλάδας αλλά και στις λοιπές υπηρεσίες που υπάγονται στην αποκεντρωμένη να έχουν ξεμείνει από καύσιμα.

Πρόκειται για δεκάδες οχήματα με τα σημαντικότερα από αυτά που έχουν ξεμείνει από καύσιμα να είναι όσα υπάγονται στη Γενική Διεύθυνση Δασών , καθώς όλες οι προβλέψεις μιλούν για επικείμενο καύσωνα ο οποίος θα πλήξει την περιοχή με τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιών να είναι στο …κόκκινο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes, το πρόβλημα εντοπίζεται σε όλη τη ζώνη ευθύνης της αποκεντρωμένης Διοίκησης Δηλαδή από το ανώτερο Βόρειο άκρο των Ιονίων Νήσων, τη Δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο μέχρι και την Ελαφόνησο .

Η κατάσταση παραπέμπει σε τραγέλαφο καθώς όλα τα οχήματα ξέμειναν από καύσιμα όχι γιατί δεν υπήρχαν τα απαιτούμενα κονδύλια, αλλά γιατί καθυστέρησε – άγνωστο για πιο λόγο – η προβλεπόμενη διαδικασία έγκρισης των δαπανών προμήθειας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.