ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουντιάλ 2018

Xρυσό Χ η Εθνική στη Βοσνία!

Πολύ σημαντική ισοπαλία (0-0) πήρε την Παρασκευή η Εθνική ομάδα από τη Βοσνία στη Ζένιτσα και διατηρήθηκε σε τροχιά πρόκρισης για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Το παιχνίδι πήγε εκεί που ήθελε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, σε χαμηλό τέμπο δηλαδή. Οι Βόσνιοι είχαν μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων,δεν απειλούσαν όμως ιδιαίτερα και όποτε το έκαναν, υπήρχε ο Καρνέζης για να τους χαλά τα σχέδια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, και ιδιαίτερα μετά την είσοδο του Τάσου Δώνη ο οποίος μπήκε στη θέση του τραυματία Μπακασέτα, η Εθνική έδειξε και κάποιες από τις επιθετικές αρετές της. Μάλιστα στο 82' μετά από τέλεια αντεπίθεση, ο Μάνταλος έχασε κραυγαλέα ευκαιρία για να σκοράρει.

Την ισοπαλία τελικά την εγγυήθηκε ο Καρνέζης με δύο εξαιρετικές επεμβάσεις στο 83' και στο 84'. Η Εθνική παραμένει στην 2η θέση του ομίλου της πίσω από τον Βέλγιο, πλασάρισμα που αν διατηρηθεί μέχρι το τέλος θα της χαρίσει τη συμμετοχή στα μπαράζ.

ΒΟΣΝΙΑ: Μπέγκοβιτς, Βράνιες, Μπίτσακσιτς, Σούνιτς (Ντούμιτς 68'), Ζουκάνοβιτς, Βίτσκα, Πιάνιτς, Γιάγιαλο, Λούλιτς (Κόντρο 21') - (Μπέσιτς 77'), Ιμπίσεβιτς, Τζέκο.

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Σταφυλίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζιόλης, Ζέκα, Φορτούνης, Μάνταλος (Κουρμπέλης 91'), Μπακασέτας (Δώνης 50'), Μήτρογλου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ:

1. Βέλγιο 16 (24-2)
2. Ελλάδα 12 (10-3)
3. Βοσνία 11 (13-5)
4. Κύπρος 4 (5-9)
5. Εσθονία 4 (5-17)
6. Γιβραλτάρ 0 (3-24)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.