ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΗ: Νέο Σύστημα Αξιολόγησης Προσωπικού

Νέο Σύστημα Αξιολόγησης του Προσωπικού θα εφαρμόσει από φέτος η ΔΕΗ, καταργώντας το παλιό σύστημα, το οποίο θεσπίστηκε το 1966 και στην ουσία είχε καταστεί ανενεργό.

Για την «κρισιμότερη περίοδο στην ιστορία της ΔΕΗ» κάνει λόγο ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Επιχείρησης, Εμμανουήλ Παναγιωτάκης σε επιστολή του προς τους εργαζόμενους με αφορμή το νέο σύστημα αξιολόγησης.

Στην επιστολή του ο επικεφαλής της ΔΕΗ σημειώνει ότι με το νέο σύστημα εισάγονται δύο βασικές μεταρρυθμίσεις.

Η πρώτη αφορά στην άμεση γνώση του αξιολογούμενου για την αξιολόγησή του κάθε χρόνο.
Η δεύτερη αφορά στην ανάθεση της αξιολόγησης σε στελέχη μέχρι τη στάθμη του εργοδηγού ή υπεύθυνου δραστηριότητας, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η πλήρης γνώση της επίδοσης και της εργασιακής λειτουργίας των εργαζομένων.
«Προοπτικά, στο βαθμό που θα εμπεδώνεται η κουλτούρα του Συστήματος, η αξιολόγηση θα γίνεται όχι μόνο με γνώση αλλά και σε συνεργασία με τον αξιολογούμενο», προσθέτει ο κ. Παναγιωτάκης

Παράλληλα, εκφράζει την πεποίθηση του ότι «όλοι, εργαζόμενοι και στελέχη συναισθανόμενοι την κρισιμότητα και τις απαιτήσεις των καιρών θα αγκαλιάσουν το Νέο Σύστημα και θα συμβάλουν στην εφαρμογή του με συνέπεια και υπευθυνότητα. Για ένα λαμπρό μέλλον της Επιχείρησής μας, στην οποία ο καθένας θα αναπτύσσεται, θα συμβάλλει όσο μπορεί και θα ανταμείβεται ανάλογα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.