ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν 345 άτομα

Δώδεκα εγκληματικές οργανώσεις εξαρθρώθηκαν την τελευταία εβδομάδα από την Ασφάλεια Αττικής

Στον εντυπωσιακό αριθμό των 345 ανέρχονται οι συλλήψεις από την Ασφάλεια Αττικής, την τελευταία εβδομάδα, για συμμετοχή σε συνολικά 191 σοβαρές εγκληματικές υποθέσεις, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του διευθυντή της Ασφάλειας Αττικής, υποστράτηγου Χρήστου Παπαζαφείρη, με αφορμή την εξιχνίαση των κλοπών ιατρικών μηχανημάτων από νοσοκομεία, την εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και μεταναστών και άλλων περιπτώσεων ληστειών και διαρρήξεων.

Όπως ανέφερε ο κ. Παπαζαφείρης, η εξιχνίαση των τελευταίων υποθέσεων «συνιστά μία μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς οι υπηρεσίες της Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν να συλλάβουν 68 δράστες, να ταυτοποιήσουν 22, σε περισσότερες από 100 εξιχνιασθείσες περιπτώσεις και να κατασχέσουν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών, κλεμμένα οχήματα, μέσα διάπραξης των εγκληματικών τους πράξεων και διάφορα είδη κλοπιμαίων».

Ο συνολικός απολογισμός της δραστηριότητας των υπηρεσιών της Ασφάλειας Αττικής για την τελευταία βδομάδα, σύμφωνα με τον κ. Παπαζαφείρη, είναι περισσότερες από 191 περιπτώσεις εξιχνίασης διαφόρων σημαντικών εγκληματικών πράξεων, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της εγκληματικής δραστηριότητας και 345 συλλήψεις ατόμων, συμπεριλαμβανομένων και για διάφορα μικροαδικήματα.

Τα παραπάνω μεταφράζονται στην εξάρθρωση 12 εγκληματικών ομάδων, εκ των οποίων, τέσσερις για διακίνηση ναρκωτικών και μεταναστών, τέσσερις για διακεκριμένες κλοπές, δύο για ληστείες και δύο, επίσης, για εμπορία ναρκωτικών.

Ο κ. Παπαζαφείρης συνεχάρη τις υπηρεσίες της Ασφάλειας για τις επιτυχίες τους, που όπως τόνισε, «ενήργησαν με απόλυτο επαγγελματισμό και υποδειγματικό τρόπο, προκαλώντας τα ευμενή σχόλια των αστυνομικών Αρχών του εξωτερικού, με τις οποίες συνεργάστηκαν για τη διαλεύκανση των υποθέσεων αυτών».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.